ДТП в Якушинцях: водія «ВАЗу» та двох пасажирок забрали швидкі (ОНОВЛЕНО)

ДТП в Якушинцях: водія «ВАЗу» та двох пасажирок забрали швидкі (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 29 травня 2019 року, під Вінницею сталася моторошна аварія. На місце ДТП поїхали три швидких допомоги та поліція з мигалками.

Аварія сталася близько пів на дванадцяту годину дня. На трасі у селі Якушинці не розминулися водій вантажівки та легковика з причепом.

У соцмережах повідомляють, що водія автівки «ВАЗ» вирізають з салону.

Відео дня

Наразі на місці працюють медики та поліція.

— 73-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107» виконував маневр розвороту та за попередньою інформацією, не надав перевагу руху вантажівці. Відбулося зіткнення, — розповідає журналістці прес-офіцер вінницької обласної поліції Вадим Кобзар.

За його словами, водія легковика, його жінку та онучку забрали у лікарню.

— вік онучки та дружини наразі ще невідомий. Слідчий має поїхати у мед заклад після того, як збере необхідну інформацію на місці ДТП. Відомо, що всі потерпілі живі та загрози їхньому життю немає, — зазначає Кобзар.

Читайте також:

ДТП на Соборній: водій “Опеля» збив мотоцикліста. Відео та фото з місця

ФОТО взяте з соцмереж групи ДКВ/Затори/Вінниця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Valja Chorna

    Слава богу, що всі живі
  • Жора

    Комментаторами хочу заметить дед в 70 лет хорошо ещё  женщин в селе трахает без виагры .!!!!
  • Марина Нестерук

    Куди старому дідугану 73 роки сідати за кермо!!!!???

    Ирина Шаламай reply Марина Нестерук

    Причому тут вік. Молодих ідіотів також хватає. На дорозі основне дотримуватись правил та не їхати типу "пронесе".

    Валентина Лебедь reply Марина Нестерук

    Таким водіям пристарілим потрібно заборонити сідати за кермо, вік уже не той!!!

    Наталія Сторожук reply Марина Нестерук

    Марина Нестерук я ,коли бачу за кермом автівки таких водіїв, яким далеко за 70, хочу просто плакати... Куди ж їм за кермо - зір ,реакція вже не ті, руки тремтять? Поведінку таких водіїв на дорозі передбачити дуже важко.
  • Алиса Гончаренко

    Цікаво, якою була швидкість фури
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up