«Документи діставай, бистро!»: патрульні затримали водія біля Київського мосту

«Документи діставай, бистро!»: патрульні затримали водія біля Київського мосту
  • Патрульні поклали на асфальт та одягли кайданки на водія Renault Megane біля Київського мосту.

Учора, 19 квітня, у facebook з’явилося відео, у якому вінницькі патрульні затримують водія білого Renault Megane неподалік Київського мосту. Відео знімала людина, яка побачила, як патрульні поліцейські женуться за кимось, увімкнувши проблискові маячки та звукові сигнали.

Читайте також:

  • «Копи» поклали водія обличчям в асфальт: детальний аналіз ситуації

    Відео дня
    /li>

У ролику бачимо, що у затриманні чоловіка брали участь поліцейські з двох екіпажів. Вони заблокували Renault на вулиці Чорновола, вибігли зі службових машин, витягли водія з авто, поклали на асфальт та одягли на нього кайданки.

Хлопець, який, очевидно, також був у Renault, але у якості пасажира, розповів автору відео, що до цього патрульні погрожували вибити скло авто. А сам конфлікт почався з того, як чуємо з коментаря хлопця, що службовий автомобіль перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки, про що їм зробили зауваження.

Під час затримання водій, коли вже був на асфальті, кричав, що йому боляче. А патрульні вимагали від нього, щоб той показав документи. «Красавчик ти тепер? [...] Документи діставай, бистро!», — чуємо у ролику.

Відео можна подивитися нижче. Обережно, у ролику присутня нецензурна лексика:

Що кажуть у поліції?

На сторінці патрульної поліції Вінницької області з’явилося повідомлення про цей інцидент. Поліцейські пишуть, що 19-го квітня близько 18-ї години на Київській патрульні з якоїсь причини були вимушені зупинити службовий автомобіль. Тоді до поліцейських під’їхав Renault Megane.

«Його водій при спілкуванні з інспекторами поводив себе зухвало та висловлювався в адресу поліцейських нецензурною лайкою, — йдеться у повідомленні. — На неодноразові прохання припинити правопорушення чоловік не реагував. Потім керманич миттєво зрушив з місця і поїхав в сторону київського мосту, не зупиняючись на вимогу поліцейських».

Врешті патрульні автомобіль заблокували, а самого втікача затримали.

Поліцейські пишуть, що при затримання водій продовжував чинити протиправні дії та здійснювати злісну непокору працівникам поліції.

Чоловіка доставили до відділку та склали на нього там цілий ряд адмінматеріалів: за дрібне хуліганство, незупинку на вимогу працівників поліції, злісну непокору та за те, що водій не був пристебнутий пасом безпеки.

Що каже друга сторона?

Ми спробували зв’язатися з іншою стороною конфлікту, щоб взяти у них коментар про інцидент. Також спитали, чи мають вони відео того, як починала розвиватися конфліктна ситуація.

Затриманий хлопець, який попросив себе не називати, сказав, що поки що він хоче утриматися від коментарів. Зазначив, що відео він має, бо працював реєстратор. Усі постанови, складені на нього, буде оскаржувати у суді. Там і продемонструє відео. А до судового розгляду він не хоче нікого звинувачувати ні в чому.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Юрий Бондарук

    понабирали "укурків", нормальні всі вже звільнилися за власним бажанням
  • Anonymous

    Дуже приємно що за остані 15 місяців  рівенеь фаховості нової поліції виріс до "захмарного рівня".

    23.01.2017 року. https://www.youtube.com/watch?v=sKlVE__lCa4

    "ДВЕ СПЛОШНЫЕ КАРЛ!!! - Моя новая полиция! ПОЗИТИВ"

    04.2018 рік  Вінниця

    "патрульні затримали водія біля Київського мосту «Документи діставай, бистро!»: патрульні затримали водія біля Київського мосту

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/dokumenti-distavay-bistro-patrulni-zatrimali-vodiya-bilya-kiyivskogo-m-10686988.html"

      Не можу навіть уявити рівень фаховості нової поліції за рік коли Україна зі сльозами в очах буде прощатись з МОЛОДОЮ ВІННИЦЬКОЮ командою на чергових виборох президента та парламенту.  І навіть не можу уявити якщо пан Аваков залишеться ще на 5 років.

    Переслідування 2014 рік  і 2018 рік Вінниця.

    Кировоградская погоня за Саней и бомба!

    /www.youtube.com/watch?v=exavvMC2FLk

    3-4 роки реформи поліції - чудовий результат.....

  • fank franko

    А вони ще хочуть щоб їх любили та поважали! Але що ж Ви хочете- в країні махрова олігархія і права громадянина існують тільки де-юре,а де-факто видно на відео!
  • Anonymous

    Да, не довго ми плескали у долоні новій поліції, так як і скакали з криками хто не скаче той москаль.

    Вражає логіка нової поліції, або напевне повна  її відсутність.

    Невже водій, або пішоход не може зробити зауваження правоохоронцю?

    Невже зауваження на думку пана Авакова то його "команди " це злочин?

    "Дрібне хулігпнство"- це напевне за "логікою " поліції лайка водія, коли 2 "шановні людини з поліції" ламають руки, та впираються коліном у спину?. Логіка поліції це коли за, лайку  водію виписують адмінматеріал а поліцейському який лається  і б"є людину коліном у спину - НІ. Логіка та реформа поліції у тому що спочатку на водія вдівають кайданки, а потім пропонують йому показати документи..... Це напевне логічно.....  і дуже зручно  водію та законо?

    Логіка це коментар поліції :

    "Його водій при спілкуванні з інспекторами поводив себе зухвало та висловлювався в адресу поліцейських нецензурною лайкою.

    На неодноразові прохання припинити правопорушення чоловік не реагував."

    Що мав на увазі інспектор припинити правопорушення? На мою думку закінчити розмову на підвищених тонах і розїхатись....  Варіант 2 залишитись і продовжити конфлікт.  Так напевно важає більшість водіїв. Але це не розуміє поліцейський.

    Тепер на чому базується переслідування поліцейськими керманича?

    "керманич миттєво зрушив з місця і поїхав в сторону київського мосту,"-

    переглядаємо правила але і у цьому не має приводу не для переслідування а і для зупинки автомобіля.

    "Водій не був пристебнутий паском безпеки", це напевне після  зупинки на вимогу поліцейського і наказ вийти з машини пасок непотрібно було знімати. Це ж логічно? поліцейський підійшов би до керманича, пояснив причину зупинки, запропонував  би чаю, впевнився б у тому що пасок пристебнутиий  , побажав щасливої дороги і все. А так як водій не користувався паском розізлило поліцейського і змусило його застосувати силу. У цьому логіка поліції?

    Дивно але пан Аваков та Патрульна поліція розповідає нам що вона працює згідно чинного законодавства? нам розповідають про ... випадків коли патрульний має право зупинити водія.....  Про обовьязки поліціі, про Ваші права  і різні дрібниці.

    Не знаю як без гумору сприймати вислів "Злісна непокора" - коли тебе виволокли з машини і поклали мордою в землю. За логікою поліції покора це коли водій випав з авто  і кинувся читати молитву?

    "Незупинка на вимогу працівника поліції" - дивно але документи керманичу жоден з поліцейських не надавав, пасажир сказав що люди у формі намагались вибити вікно, за логікою людина у формі яка намагається вибити вікно це і є новий Український поліцейський? Це ж логічно на переконання поліціїї. Нам розповідають про наші права, про право скористатись допомогою адвоката,  про те що водію на закону вимогу поліцейського необхідно зупинитись без порушення правил.. і т д,  для кого цей цирк? 3-ій екіпаж поліції за "логікою поліції " зупинився у другому ряді, перекривши іншим керманичам дорогу. Змушуючи їх створювати аварійну ситуацію. Дії поліції у даному випадку це повна  відсутність логіки , і навіть бажання дотримуватись закону. Захищати права людини -  звучить як іронія? Затримання зличинця? Викликає посмішку.

    Що це було? На мій погляд відсутність у повідомлені поліції інформації що водій був пяний, говорить що писати правду читачу що перевірка не виявила у керманича ознак спяніння НЕПОТРІБНО. Не вийшло затримати пияку, але признати помилку це нехарактерно для нової поліції, залагодити конфлікт і навіть вибачитись і не позорити реформу пана Авакова.  Та про що ВИ? Вона, поліція, буде і далі порушувати права водіїв бо впевнена у відсутності покарання за такі дії.

    Особисто мені шкода, що у відділку де складали матеріали на керманича-порушника жоден поліцейський не спитав у своїх колег чи була необхідність за лайку затримувати водія навіть якщо він образив поліцейського, проводити затримання, спотворювати матеріали, і виставляти поліцію дурнями.

    Доки поліцейському держава не донесе інформацію що він на службі  народу, і за порушення прав народу необхідно відповідати реформа це  є фікція і розпил грошей , намагання контролювати поліцію певними політсилами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up