Як зникають гроші з рахунку телефону

Коли не проглянув SMS в результаті – залишився без грошей . Тоді, виявляється, немає можливості зателефонувати близькій людині.

Текст смс такий: "ЕКСТРА-ГРОШІ: З Рахунку знято 24.00 грн. Погашення заборгованості за послугу, замовлену 10:53 21.09.2014.  Заборгованості немає, дякуємо!"

Наглядна ситуація, трапилася  з автором статті 21 вересня 2014 року

Понад 10 років я постійним абонентом компанії Київстар. Вирішила поповнити рахунок на 40 гривень, враховуючи те, що підключена  акція «Багато розмов». Кожного разу знімає  15 гривень.  На рахунку залишилося 25.62. Хвилини не пройшло, приходить смс – повідомлення «Про послугу Екстра-Гроші» зняли  майже все, лишивши гривню. Тоді вирішила надіслати відмову. Бонуси не зняли  в сумі 20 грн. Самої послуги не замовляла.

Відео дня

Почала думати, як провильно вчинити, попитала – мені порадили зателефонувати на  гарячу лінію 466. Зробивши так, в результаті – вимагала  повернення коштів. Звичайно повернули тільки абонплату в розмірі 4 грн.  Пояснивши, що суму, яку вимагала повернути не повернуть, так як ця ж бонусна сума – 20 грн, не знята, і її не буде виговорено до тих пір, доки не виговорю.

Радує одне: оператор запевнив, надалі надсилати подібних SMS не будуть на підставі  відмови від неї.

Київстар сьогодні

«Київстар» вважається одним з найкращих  операторів  на ринку мобільного зв’язку,  в Україні. Своє існування компанія почала ще з 1994 року. Саме 9 грудня 1997 року пролунав перший дзвінок у мережі мобільного зв’язку «Київстар». Більше 18 років компанія безперервно працює для України та українців, розвиваючи технічну інфраструктуру телеком-ринку і сумлінно виконуючи всі зобов’язання перед державою і суспільством. Компанія надає послуги мобільного зв’язку в стандартах GSM-900 та GSM-1800, роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах, послуги широкосмугового доступу в Інтернет на базі технології FTTB, фіксований зв’язок і передачу даних для приватних і корпоративних клієнтів.

«Київстар»  - визнана єдиною компанією, у світі у  інтегрованих телекомунікаційних компаній VimpelCom Ltd. (Нідерланди) і Альфа-Груп Теlenor – (42% - акцій). Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі NASDAQ, Нью-Йорк. Холдингова компанія VimpelCom Ltd. володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки, є  суб’єктом міжнародного права і підкоряється його нормам і вимогам.  Президентом  мобільної кампанії є широко відома особа  бізнесмен – Ігор Летовченко. (48 років). Уроженець Донецька.  Игорь Литовченко до 15 – річчя компаніх написав  перший в Україні бізнес-роман «Запалюючи зірку. Історія «Київстар» від першої особи». В книзі йдеться  про історію створення і становлення найбільшого телекомунікаційного оператора в контексті  розвитку країни і бізнесу.

25 червня 2014 року Ігор Володимирович залишив посаду президента компанії. Передавши керування Петру Чернишову. Петро Чернишов-фінансист за освітою, має 12 років міжнародного досвіду роботи на найвищих керівних посадах. Протягом кількох років працював генеральним директором «Carlsberg Ukraine», а пізніше — Віце-Президентом, відповідальним за  роботу у 6 країнах Східної Європи у Carlsberg Group. Під керівництвом Петра Чернишова компанія «Carlsberg Ukraine» після глибокої трансформації змогла зайняти значну частку ринку, рік до року зростали показники доходу та EBITDA маржа. З 2007 року Петро Чернишов визнавався різними рейтингами одним з кращих ТОП-менеджерів України. У 2013-му увійшов до трійки найкращих за версією Forbes Україна. Виконавчим директором VimpelCom Ltd. є Джо Лундер (Jo Lunder).

4 травня, 2012, Київ— Компанія «Київстар»  | 142   

Марія Остапенко, в рамках проекту: "Рівні можливості: журналістика для всіх"

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up