«Скануйте QR код та голосуйте». Як та навіщо у Вінниці обирають кращого водія

«Скануйте QR код та голосуйте». Як та навіщо у Вінниці обирають кращого водія
  • Вінничанам, які їздять у громадському транспорті, пропонують визначити кращого на їх думку водія, — це так званий «Марафон взаємоввічливості».

Пасажири допоможуть визначити кращих водіїв у Вінниці. 

— Ми хочемо покращувати роботу водіїв, тому щомісяця на базі визначаємо найкращий екіпаж. Так ми їх стимулюємо працювати краще, — розповідає директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко. — Але хто, як не клієнти, найкраще можуть розповісти про послугу, якою користуються. Саме тому у громадському транспорті повісили оголошення із QR кодом. Люди мають просто відсканувати його та поставити лайк кращому, на їхню думку, екіпажу. 

Результати голосування мають оприлюднити уже за місяць, до Дня комунального працівника, 15 березня. За підсумками переможці отримають пам’ятні нагороди. 

Відео дня

— Якими саме будуть заохочення, зараз ще вирішуємо, — каже Михайло Луценко. — Це так званий «Марафон взаємоввічливості» — спільний проєкт радіо «Місто над Бугом» і Вінницької транспортної компанії для визначення найпрофесійніших водіїв.

Журналістка 20minut.ua запитала людей у транспорті, як їм ідея визначити найкращого водія. Дехто каже, що це ніяк не покращить роботу водіїв, дехто — підтримує ініціативу, а дехто — не розуміє, як пасажир, наприклад, трамвая може оцінити роботу водія, з яким безпосередньо не контактує. 

— Я задоволена ставленням водіїв та кондукторів. Мені майже завжди трапляються ввічливі та людяні водії, — каже вінничанка Олена. — Не знаю, чи буде результат у цього голосування, бо не багато людей звертає увагу на оголошення у громадському транспорті. 

Як проголосувати?

Інформація про голосування у вигляді плакатів уже розміщена у салонах трамваїв, тролейбусів і автобусів — поблизу водійських кабінок. На оголошенні є дані з номером екіпажу і QR-код, який можна відсканувати за допомогою мобільного телефону.

Щоб віддати свій голос за конкретну людину, треба натиснути на позначку «голосування», обрати номер екіпажу і клацнути на кнопку «голосувати».


Читайте також:

Водій трамваю Катерина Павлик про 22 роки від зупинки до зупинки

Від «німців» до «швейцарців». Як вінницький трамвай прожив свої 105 років

Вчені визначили вік, коли люди почуваються найщасливішими. Що скаже на це психолог?

Як (не) зіпсувати День святого Валентина. Історії невдалих побачень від вінничан

Фільми про «сміттєвий континент» та еко-підхід до побуту безкоштовно покажуть у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Афродита

    А наклейки для сканування були в усіх тролейбусах, трамвая, чи конкретных? Я такого і не бачила
  • Максим Максим

    Такое
  • Ром

    Тролейбусы и муниципальные автобусы останавливаются за метр от тротуара,тем самым создают неудобства пасажырам .И почему не штрафуют водителей троллейбусов проезжающих на запрещающий сигнал светофора!??? Очень часто это вижу.Вердикт: нарушают ПДР ,не професиональны и очень спешат.не успел человек полностью войти в троллейбус как он уже едет и на ходу закрывает двери.ужас!!!

    Logeximo company reply Ром

    ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ НЕ ТУТ ТРЕБА ПИСАТИ А НАБИРАТИ  ТРАНСПОРТНУ КОМПАНІЮ И ГОВОРИТИ ПРО ВИЯВЛИНІ ПРОБЛЕМИ З НИМИ

    Next reply Logeximo company

    Артемчику, а ти колись візьми і зателефонуй, туди де ти радиш, і напиши після того, як отримаєш  там відповідь

    Logeximo company reply Next

    ПО ПЕРШИХ МЕНІ ВЖЕ 32 РОКИ И НЕ ТРЕБА З МЕНЕ ИДИОТА РОБИТИ .
    ПО ДРУГИХ Я ТЕЛЕФОНУВАВ И МЕНІ ОДРАЗУ ДАВАЛИ ВІДПОВІДЬ.
    А ЯКЩО НІЧОГО НЕ РОБИТИ И МОВЧАТИ ТОДІ ПОКРАЩЕННЯ НЕ БУДЕ.

    Next reply Logeximo company

    Це добре що ти сам себе можеш оцінити...
  • Next

    Водії їздять погано, Правила порушують, аудіо об'яви не відповідають зупинкам, зупинки з порушеннями жовтої розмітки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up