Контроль грошей онлайн. Для картки вінничанина створили мобільний додаток

Контроль грошей онлайн. Для картки вінничанина створили мобільний додаток
  • У Вінниці створили мобільний додаток для «Муніципальної картки вінничанина».
  • Завантаживши його, можна буде контролювати свої витрати та слідкувати за балансом на рахунку картки.

Про новий додаток Е-квиток Вінниці пишуть на сторінці «Муніципальної картки вінничанина». До нього можна приєднати муніципальну чи банківську картку. 

«Можна буде контролювати свої витрати, переглядати інформацію про поповнення карток та поїздки: час, вид транспорту та пересадки. Також перевіряти залишок коштів на муніципальних картках», — пишуть на сторінці організації. 

Відео дня

QR-код веде на сайт «Муніципальної картки вінничанина». Потрібно завантажити додаток, вказати e-mail та ввести пароль. Впродовж кількох хвилин на вашу електронну пошту надійде лист. У ньому необхідно підтвердити реєстрацію. Далі необхідно підключити Картку вінничанина, вказавши її номер та пін-код. Завантажити додаток можна у GooglePlay або AppStore.

Додамо, що Картка вінничанина поступово входить у звичний побут містян. Якщо припустити, що населення Вінниці не змінилося з 2017 року, то тоді в кожного третього мешканця міста вже є муніципальна картка.

Уся інформація про процедуру оформлення, різновиди карток та тарифи електронних проїзних — на сайті «Вінницякартсервісу». У травні, нагадаємо, муніципальний транспорт Вінниці перейшов на безготівкову форму оплати проїзду. Хоча були й певні «затримки».

Читайте також: 

Закинуту історичну будівлю «Пошта» хочуть взяти в комунальну власність. Що там буде?

Вінничан запрошують на безкоштовну велоекскурсію містом. Як долучитись?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Alex Timo

    07.06.2020 два рази намагався побачити баланс, для активації проїзного, так поки не зняло кошти за одну поїздку, активації не було. Чому так?
  • Alex Timo

    Не вводьте в оману, без пін-кода, який треба ще попередньо отримати, поїхавши в  кіоск "Преса", карту не зареєструвати в додатку.
  • Винницкий

    Посвідчень вінничанина вже не можуть видати вже 2 місяця вчасно, черга по 100 чоловік, а Ви кажете додаток.
  • Саша Гах

    Вчора проїхав в тролейбусі 2 рази, гроші зняло за 4 поїздки. Оплата через нфс. Система працює просто супер, нічого не скажеш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up