Тест. Чи пам'ятаєте ви рекламу з 90-х?

Тест. Чи пам'ятаєте ви рекламу з 90-х?

Якщо в дев'яності ви хоча б одного разу включали телевізор, то вже не могли позбутися божевільних слоганів і сюжетів, які пропонували майстри комерційних роликів. Це вони робили сік з порошку, мастили яйця зубною пастою, ховали золоті подушечки та шукали, де на карті знаходиться Віллабаджо. Перевірте, чи зможете ви впізнати рекламу з минулого.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дмитро Муженко

    Із чівоже зделан Мілкі-Вей, еслі он не тонет ?
  • ОБА НА

    Не путайте 80-ті і 90-ті. І не забувайте 50-ті. 60-ті. 70-ті. Але живемо сьогодні і не так воно і кепсько. А нитки були у всі  часи.

    ОБА НА reply ОБА НА

    Перепрошую, нитики
  • Alex Kudryashov

    Лучше спросите или помнят как мы жили те времена, какой курс доллара, ходили ли тогда пенсионеры по остановкам и просили у граждан 2-5 грн на жизнь, мог тогда прожить пенсионер на пенсию или нет, хватало ли денег что бы заплатить за коммунальные услуги и т.д. А вы задаете идиотские вопросы, рассчитанные на слабоумных или людей у которых интеллект чуть выше плинтуса.

    Грицько Штахета reply Alex Kudryashov

    >ходили ли тогда пенсионеры по остановкам и просили у граждан 2-5 грн на жизнь

    Так, ще й винесеними з дому речами торгували.

    > мог тогда прожить пенсионер на пенсию или нет

    Ні

    >хватало ли денег что бы заплатить за коммунальные услуги

    Кому як, приблизно 60% вистачало



    А загалом, хочеш в 90-ті - катай в Придністров'я, там з 90-х нічого не змінилось

    пуля reply Alex Kudryashov

    а ты думаеш яки люды в украини коломойський же сказав дебилы а Джангиров обяснил.. что это не страшно что он называет народ дебилами а страшно что это правда

    Юра reply Alex Kudryashov

    І що бачили радянські люди, крім дешевої їжі? Що толку з того, що долар був дешевий? В радянському союзі було 2 хороші речі: якісна їжа і хороші фільми.

    Поpошок reply Юра

    Чим вона якісна була?

    Ols Kat reply Поpошок

    у ковбасi замiсть сої був туалетний папiр
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up