Громада успіху (Новини компаній)

Громада успіху (Новини компаній)

Вінницька ІТ-Академія оголошує конкурс участі територіальних Громад по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням - Громада успіху.

Щороку кількість спеціалістів в сфері ІТ зростає і, разом з тим, з’являються нові робочі місця від провідних компаній. Адже сфера ІТ найпопулярніша та найбільш приваблива для молоді, бо має великий перелік переваг. 

Наша мета - створити для дітей та молоді сіл, селищ, містечок, міст можливості якісної ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням. Ми прагнемо допомогти розвинути громади у сфері інформаційних технологій і допомогти молоді отримати роботу в ІТ-сфері, залишаючись в своїх громадах.

Це створить перспективні можливості, як для самих молодих людей, так і для громад в яких вони проживають:

  • реалізувати себе в найбільш сучасній сфері ІТ;
  • працювати з будь-якої точки земної кулі на будь-яку міжнародну компанію; 
  • заробляти гідні зарплати власним інтелектом, знаннями та вміннями;
  • невпинний кар’єрний ріст, що означає постійний саморозвиток та зростання власного добробуту; 
  • відсутність корупції та наповнення бюджету власних громад; 
  • розширення світогляду та залучення передових практик з розвитку громад.

Тенденції в ІТ-сфері змінюються з неймовірною швидкістю. Наші викладачі-практики йдуть в “ногу” з розвитком інформаційних технологій та володіють найактуальнішою інформацією. Адже вони є діючими фахівцями в ІТ-сфері. Вони передають свій досвід  студентам, розповідають про будні айтішників, допомагають порадою, спрямовують в правильному напрямку, готують до реального індустріального життя. 

Запрошуємо усі територіальні Громади, які хочуть розвинути свою молодь та своє місто/містечко, село/селище, створити сприятливі умови для розвитку дітей та молоді, прийняти участь у конкурсі по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням - Громада успіху.

Такий центр стане популярним серед молоді, тому що дасть доступ до якісної ІТ-освіти та можливість отримати престижну професію гарантовано, гарно заробляти та працювати віддалено  в своїх громадах. Це буде вагомим поштовхом для розвитку самої Громади, ажде працездатна молодь поповнюватиме її бюджет.

Участь громад - безкоштовна, лише потрібно заповнити анкету:

https://forms.gle/XKqFK4vqHjCftwoQ9 

До спільної реалізації проекту запрошуємо долучитися також ІТ-компанії, організації, меценатів, підприємців - усіх не байдужих і зацікавлених в даній соціальній ініціативі!

Вінницька ІТ-Академія

Додаткова інформація за тел.: 067-431-74-24

Сайт: https://ita.in.ua/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up