У зоні ООС разом служать три рідних брати. Двоє з них — двійнята

У зоні ООС разом служать три рідних брати. Двоє з них — двійнята
  • Хлопці ще зовсім юні. Їм по 21 та 22 роки. Родом В’ячеслав, Василь та Вадим з Вінниччини.
  • Брати служать у мотопіхотному підрозділі, який виконує завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Три брати боронять Україну. Старшому В’ячеславу – 22 роки. Молодші на рік, Василь та Вадим – двійнята. Про це розповіли на фейсбук-сторінці Операція об'єднаних сил.

Вояки розумні, спортивні та технічно грамотні. Усі троє в навчальному підрозділі опанували фах механіків-водіїв бойових машин піхоти.

Василь вміє пожартувати та перенести усі труднощі з усмішкою. Хлопцю подобається професія, яку він обрав. Найбільше полюбляє керувати бойовою машиною.

Відео дня

— Як були на полігоні на Львівщині, то на своїй БМП-1, не одну сотню кілометрів по полях та болотах накрутив. Навіть через водну перешкоду переправлялись на ній, – розповідає Василь.

До війська він пішов разом зі старшим братом В’ячеславом. Згодом до себе позвали й Вадима. Вадим наймолодший. Раніше хлопець займався важкою атлетикою. У війську він знайшов себе, але йому не вистачає спортзалу. 

Вадим, попри відсутність тренажерів, має відмінну форму. Віджимається зі 100 кілограмовою штангою. На бойові позиції він ще не поспішає. Каже, що на все свій час.

Старший брат В’ячеслав служить з 2018 року.

— У навчальному центрі здобув спеціальність механіка-водія БМП-1 та призначення у цей підрозділ. Десь через пів року «підтягнувся» й старший з двійнят Василь. А згодом і молодший приєднався до наших піхотних лав, — говорить В’ячеслав. —  А те, що військова фортуна звела усіх нас трьох в одному підрозділі — це щастя. Бо тепер ми не лише брати, а й побратими по зброї!

До армії брати сварилися та могли й побитися. Військо їх об'єднало. 

— За чотири місяці в мене завершується термін контракту. Але нині я вже знаю точно, що своїх малих не залишу і буду підписувати ще один. Бо вдома мені не сидітиметься спокійно, знаючи, що молодші брати тут, на передовій. То будемо й далі служити брат за брата!

 

Читайте також:

Вінничанин Дмитро Луп’як отримав звання «Учитель року-2021»

Українців попередили про масштабну кібератаку. Як вберегтися?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Любовь Кошельник-Грабик

    Будьте здорові і бережіть себе.
  • Vik Vet

    вадик павлов пид..дарс пересть удалять коментарии
  • Lyudmila Lavrenchuk

    Що ж це за ДЕБІЛЬНИЙ закон,що троє дітей в мами забрати разом?
    Боже,бережжи  дітей
  • Vik Vet

    -
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up