У 28-річної мами двох діток рак: збирають 680 тисяч гривень на лікування

У 28-річної мами двох діток рак: збирають 680 тисяч гривень на лікування

Тетяні Голоті 28 років. У неї двоє маленьких діток. І вона хвора на рак.
Дві операції не принесли результату. Жінка потребує допомоги на повторне лікування. І на це потрібно 680 тисяч гривень. 

Другий рік Тетяна Голота веде боротьбу з онкозахворюванням. Тетяна пройшла 8 курсів хіміотерапії, променевої хіміотерапії, також їй зробили операцію з видалення пухлини у січні 2019 року. Але рак повернувся. Операція з видалення молочної залози також не принесла бажаного результату.

Окрім курсів хіміотерапії, вона прийняла 17 курсів препарату Герцептин. Її пухлина до нього чутлива і це дуже допомагає.

У серпні 2019 року лікування було закінчене і наступив стан ремісії. На превеликий жаль, період ремісії продовжувався недовго і на початку листопада 2019 року Тетяні повідомили страшну новину – стався рецидив. 

Відео дня

Після цього знову операція, видалення молочної залози. Тетяна та її рідні отримали результати біопсії, курс лікування вже призначений.

Необхідно 8 повторних курсів хіміотерапії та 17 повторних курсів препарату Герцептин. Вартість однієї ампули – 40 тисяч гривень. 

Сума, необхідна для лікування складає 680 тисяч грн. Часу на збір майже не залишилось, лікування необхідно починати якомога швидше. Сума велика, але Тетяна, її сім’я та рідні вірять у добрих людей та їх допомогу.

Допоможемо Тетяні разом. 

Номер картки: 4149 4993 4337 2551 – Голота Тетяна Ігорівна

АВТОР: Катерина Лапшина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (38)
  • Татьяна Здоренко

    Репост
  • Оксана Павл Юк

    Спаси Господи і зціли
  • Ігор Тимрук

    Діагноз рак це не вирок, це попередження людині в тому, що вона іде не тому напрямі. Тіло людини це проявлена частина душі, а душа це не проявлена частина тіла. Починати лікування варто з душі. Якщо людина веде себе як ракова клітина, то її чекає рак. Якщо в людини світосприйняття, або світогляд схиблений то її чекає рак. Якщо в людини важкий характер, і дві поганих звички, джерело внутрішньої агресії, то її чекає рак. І на рівні тіла рак це крута  зашлакованість грибками, бактеріями, та вірусами. Офіційна медицина бачить тільки це. Але внутрішня агресивність людини це пожива для всіх паразитів.
    Виникає питання що робити? Перше, змінити систему пріоритетів, тобто світогляд на правильний. Друге, через покаяння,  глибинне, щире, своїми словами, усунути причину захворювання. Третє, навчитися прощати себе, та своїх коханих та рідних, правильно. Четверте, навчитися спостерігати за собою.  П’яте, паразити люблять кисле середовище, тому сода в певній кількості, та певної температури цьому допомагає. Шосте, змінити систему харчування на правильну.
    Отакий комплексний підхід дає можливість не захворіти, або коли людина вже захворіла, стати здоровою.
    Хіміотерапія вбиває 70% всіх паразитів, але 30% залишаються резистентними, і розмножуються.  Так само, опромінення вбиває 70%,  а 30% залишаються і шикують собі…

    Більшу конкретику я даю на консультаціях, як по скайпу  igoradamovich-12, так і тет а тет. Якщо скайп відсутній то 0974026737.

    Наталья reply Ігор Тимрук

    Маленькие детки болеют раком... Их душа ещё чиста как родниковая вода..., а они болеют....

    Ігор Тимрук reply Наталья

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли  мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже  по за межами здорового глузду.  Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі.  Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання  майбутніх батьків , і не закінчується  коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.  
    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів  коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все  особисте.  Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от  невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя  стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того,  що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями.  Причина захворювання  раком  малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто  батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.
  • Людмила Товстуха

    Господи ПОМИЛУЙ И ИСЦЕЛИ
    Аминь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up