Роман Аксельрод: зроблю усе, аби виборці мені довіряли (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

Роман Аксельрод: зроблю усе, аби виборці мені довіряли (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)
  • Роман Борисович Аксельрод
  • Почесний громадянин міста Вінниця.
  • Проректор з навчальної роботи і регіонального розвитку Київського національного університету будівництва і архітектури, проживає у Вінниці.

Закінчив Вінницький національний технічний університет (спеціальність інженер-будівельник) та Міжрегіональну академію управління персоналом (магістр права). Отримав посвідчення адвоката.

Досвід безперервної роботи — понад 45 років. Пройшов шлях від слюсаря-сантехніка до заступника голови обласної державної адміністрації. Останніх 5 років, після виходу на пенсію, працює проректором з навчальної роботи та регіонального розвитку Київського національного університету будівництва та архітектури.

Академік академії будівництва України та Української технологічної академії.

Кандидат політичних наук.

Заслужений працівник сфери послуг України.

Почесний працівник житлово-комунального господарства України (відзнака І та II ступенів).

Нагороджений орденом «За заслуги», Почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, Подяками Президента України та Прем’єр-міністра України.

Має понад 30 почесних грамот та відзнак центральних органів виконавчої влади, обласної державної адміністрації та обласної ради тощо.

Тричі обирався депутатом місцевих рад, зокрема двічі депутатом обласної ради, визнавався “Людиною року” та заносився на обласну Дошку пошани.

Виховав доньку та має двох онуків.

Всього в житті досяг самостійно, в 13 років залишившись без матері, а пізніше – без батька, який був старший за нього на 50 років.

Чому Ви вирішили балотуватися в депутати Вінницької міської ради?

Я народився і живу в Вінниці, тут поховані мої батьки, тут живуть моя донька та онуки. Вважаю, що звання Почесного громадянина Вінниці зобов'язує мене працювати на благо вінничан та розбудову нашого міста. Мій багаторічний досвід роботи на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування точно стане у нагоді. Депутатство — це робота на громадських засадах у вільний час, а в мене його достатньо (посміхається).

Чому Ви обрали саме ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ — ЗА ЖИТТЯ?

Відверто кажучи, декілька політичних сил пропонували балотуватися від них. Незважаючи на те, що я був безпартійним, йти в депутати мені запропонувала також і ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ. Я поспілкувався з активом цієї партії, ознайомився з їх баченням роботи в міській раді, знаю більшість з них особисто не один десяток років, тому і прийняв для себе таке виважене рішення. Тим паче, міська рада – це представницький орган і там не місце політиці. Команда, що йде у Вінницьку міську раду на цих виборах є командою професіоналів, які люблять своє місто та прагнуть зробити для нього багато корисного. Наша мета — конструктивна опозиція. Наявність альтернативного погляду конче необхідна місту під час прийняття важливих для нього рішень.

 Чи вистачить у Вас часу працювати на окрузі, відвідувати сесії міської ради, враховуючи вашу роботу в Києві?

Абсолютно так. 3-4 дні на тиждень та вихідні я в Вінниці. Опікуюсь структурними підрозділами університету, а у місті знаходиться наш коледж будівництва, архітектури та дизайну, в Вінниці і Немирові наші сектори інституту інноваційної освіти. Я давно організував розклад своєї роботи так, щоб більшість часу проводити в рідному місті, сюди приїжджають керівники структурних підрозділів та секторів нашого інституту.

Що саме Ви плануєте зробити для вінничан?

Робота депутата полягає в тому, аби представляти інтереси вінничан свого округу, та задовольняти їх запити. Саме цим першочергово і буду займатися. Звичайно, найбільшу увагу приділятиму благоустрою житлових будинків та прибудинкових територій. Враховуючи, що на даний час я освітянин, планую приділяти увагу навчальним закладам на своєму окрузі, в тому числі моїй альма-матер — Вінницькому національному технічному університету.

Вважаю своїм обов’язком організувати дієву допомогу пенсіонерам та незахищеним верствам населення у вирішенні їх проблемних питань.

Окрім цього, наявність у мене юридичної освіти та досвіду роботи адвокатом дає мені можливість правового захисту громадян.

Ви вірите у свою перемогу на виборах?

Це питання не до мене, а до виборців, але я зроблю максимум, щоб вони мені довірились, тим паче що по життю я жодного разу їх не підвів.

Роман Борисович Аксельрод балотується по другому виборчому округу: верхня частина Вишеньки, Хмельницьке шосе, частина Слов’янки, П’ятничан та Кореї.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up