Голос змін Вінниці (Політична реклама)

Голос змін Вінниці (Політична реклама)

«Хочеш, щоб світ змінився – САМ СТАНЬ ТАКОЮ ЗМІНОЮ»
Махатма Ганді.

Програма Олександра Білошкурського «Голос на захист»

Я — це Ви.

У Верховній Раді нас повинна представляти порядна людина, яка відчуває людей, здатна захистити наші права. Така людина повинна бути обличчям та гордістю людей, округу.

Я, Олександр Білошкурський — адвокат та правозахисник, присвятив своє життя захисту людей і сьогодні рушаю до Верховної Ради, щоб продовжувати цю роботу і надалі, але на найвищому рівні, якості та ефективності.

Моя програма базується на правах людини. П’ять найголовніших прав кожного з нас, які ми маємо захистити в першу чергу. І п’ять законів, які ми разом маємо створити та впровадити.

Щоб захистити більше людей, треба переписати та прийняти закони, так щоб права цих людей не порушувалися жодним чином. І це буде охоплювати безмежну кількість людей. Це можна назвати VIP захистом.

Україна за Конституцією є соціальною державою. Всі закони і всі дії органів мають бути направлені для людини. Тим більше, що держава гарантує захист цих прав. Людина хоче, щоб її права дотримувались вже зараз і сьогодні, а не витрачати гроші на захист, час на судовий розгляд і очікування розгляду Європейського суду з прав людини.

Треба ЗМІНИТИ правила співжиття. Право і Справедливість вже сьогодні.

Право на порядок

Рівність усіх перед Законом. Досить незаконних забудов, відбирання землі, порушення прав власності. І в нашому окрузі, і по всій Україні. Доступ до майна громади має бути загальнодоступним.

Судова реформа — ключовий пункт програми партії «Голос». І ми маємо першими впровадити чесні суди. Суди, які захищають людей та їх права.

Право на зміни

Джерелом влади в Україні є народ. І коли ми прагнемо змін — політики та чиновники повинні їх забезпечити. Партія «Голос» має стратегію. Я маю досвід, ви маєте запит. Разом ми створюємо план роботи в нашому окрузі, який стає частиною плану змін в Україні.

Право на щасливе дитинство

Дитина — це людина, тільки маленька. У неї є права, які ніхто не може порушувати. І ті, хто захищає права дітей, і ті, хто їх виховує та навчає — мають стати найповажнішими членами нашого суспільства. Дошкільна та шкільна освіта має бути реформована. Ми маємо створити у нашому окрузі приклад для всієї України — нову школу, в якій діти навчаються майбутньому, а їх вчителі отримують гідну матеріальну винагороду та повагу суспільства.

Батьки повинні мати можливість здійснювати контроль (відео) за навчальним процесом в дошкільних та шкільних навчальних закладах.

Право на заможність

Справа держави — забезпечити можливість кожному, хто цього прагне, відкрити власну справу. Ми маємо максимально спростити ведення бізнесу та підтримувати тих, хто сумлінно платить податки. А податки мають працювати на розвиток громад, забезпечувати безпеку, безкоштовну освіту та страхову медицину. Та бути спрямовані на підтримку тих, хто мають обмежені можливості заробляти самостійно. Звільнити молодих людей від сплати податку на фізичних осіб на 5 років після закінчення навчання у вишах. Ми маємо зменшити вартість розмитнення транспортних засобів до 4 відсотків.

Той, хто намагається вкрасти наші гроші з податків, має сидіти у в’язниці. У того, хто незаконно збагатився, має бути конфісковане непідтверджене доходами майно.

Право на чисте довкілля

Дихати чистим повітрям та пити чисту воду — наше невід'ємне право. Треба вжити всіх можливих заходів, щоб забезпечити нам здорове життя, на окрузі створити парки, рекреаційні зони родинного відпочинку та дозвілля. Для цього ми можемо залучити місцеві та державні ресурси.

ВАШ ГОЛОС ЗМІНЮЄ ВСЕ.

Олександр Білошкурський, кандидат-самовисуванець по мажоритарному округу №12 за підтримки партії Святослава Вакарчука «Голос» 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up