Вчителька працювала на розвідку ДНР. У Вінниці обрали запобіжний захід

Вчителька працювала на розвідку ДНР. У Вінниці обрали запобіжний захід

Учителька хімії підозрюється в створенні терористичної групи. Вінницький міський суд розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу для жінки.

59-річна донеччанка підозрюється у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) КК України. Про це повідомляють в прес-службі Вінницького міського суду.

«В рамках досудового розслідування встановлено, що учителька хімії з міста Констянтинівка Донецької області упродовж періоду з листопада до грудня 2017 року сприяла діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка». Підозрювана збирала розвідувальну інформацію щодо позицій, дислокацій, чисельності, маршрутів пересування, засобів Збройних Сил України та інших військових формувань України, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції та систематично передавала із власного мобільного телефону отримані дані співробітнику «гарячої лінії» так званого «МГБ ДНР», - йдеться в повідомленні.

Слідчий в судовому засіданні клопотав про взяття під варту вчительки. Адвокат просив не застосовувати запобіжний захід взяття під варту до підозрюваної. Але прокурор клопотання слідчого підтримав.

Відео дня

«Дослідивши матеріали справи суддя задовольнив клопотання та застосував до 59-річної жінки запобіжний захід у вигляді тримання від вартою строком на 60 днів. Наразі триває слідство», повідомляють в прес-службі відомства.

 

 

Коментарі (31)
  • Ols Kat

    А чому її сюди привезли, судили б там, тут що судам робити нiчого
  • З.А.Глядач

    То "працювала" чи лише "підозрюється"?

    Olvol reply З.А.Глядач

    Да, кстати, Бобрусь нарушила презумпцию невиновности. Пока не доказано, это поклёп!!!

    З.А.Глядач reply Olvol

    А в Бобрусь таке-не дивина.
  • Пупкин Вася

    Ну чем жидобандеровцам учительница не угодила ?Отказалась , наверно , Бандеру хероем считать ?

    Олексій reply Пупкин Вася

    Ні, хімію погано викладала.
  • Иванов Иван

    ну хохлобанднры вы даете

    З.А.Глядач reply Иванов Иван

    Ні-це ви,кацаповласівці даєте. Своєму Пукіну.

    Иванов Иван reply З.А.Глядач

     я ближе к Трампу  а Путин  молоднц потихоньку  садит хохлобандер на свое место  я бы так не сумел нужны крепкие нервы

    З.А.Глядач reply Иванов Иван

    Ти до ПаРаші ближче,а не до Трампа,мудак сраний.

    Иванов Иван reply З.А.Глядач

    передай привет  парашенкуhttps://www.youtube.com/watch?v=879oBeCcduw

    З.А.Глядач reply Иванов Иван

    Рюзькє Ванья,тримай,тренуйся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up