Фурман на "Шустерлайф" сказав, що він не "Народний губернатор" Вінниці

Фурман на "Шустерлайф" сказав, що він не "Народний губернатор" Вінниці
У Вінниці не існує ніяких "ВНР" або "народного губернатора". ЗМІ неправильно подали інформацію. Про це в прямому ефірі сказав голова вінницького осередку ВО "Свобода" Олексій Фурман.

"ЗМІ необ'єктивно висвітлювали інформацію. Саме вони розбурхували людей і вносили деконструктивизм термінами "ВНР", "народний губернатор", - сказав Фурман на телеефірі.
- Так ви не «народний губернатор»?, - запитав у Фурмана Савік Шустер.
- Звичайно, ні. Немає такого взагалі , - відповів Фурман.
А на 48 хвилині ефіру, Фурман сказав, що саме на вінницькому Майдані обирали його кандидатуру.

«Мене висунув Майдан. Він рекомендував Президенту розглянути мою кандидатуру. Другий Майдан буде там Петриненко рекомендувати, четвертий - ще когось»,- додав Олексій Фурман. 

Коментарі (5)
  • Анонім

    Так он работал на Продиуса в "Универмаге"...

    Вовченко Миколай reply Анонім

    не він,а форманюк. зараз форманюк розвалює Вінницьке ТТУ.
  • Пупкин Вася

    Он не губернатор , охотно верю . Он шашлычник с Якушенец , это точно !
  • Anonymous

    А почему же вы раньше никогда не говорили, что "ЗМІ необ'єктивно висвітлювали інформацію. Саме вони розбурхували людей і вносили деконструктивизм"? Или "здесь поем, а здесь не поем"?
  • Анонім

    то він помилився, він губернатор, не вірте йому , він кровний губернатор від 3- го коліна)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up