Карта аварій, на які виїжджали журналісти «20 хвилин» протягом квітня

 

У квітні на вулицях Вінниці потрощили десятки автівок, стукали трамваї і тролейбуси, збивали велосипедистів, байкерів та пішоходів. Наслідки ДТП із загиблими, журналісти не зафіксували. Зате були на аваріях, із яких швидка забирала людей з переламами. 

Карта аварій, на які виїжджали журналісти «20 хвилин» протягом квітня

Із тих учасників дорожнього руху, які пересуваються на своїх двох, постраждало двоє школярів. Дітки, як розказували журналістам 20minut.ua очевидці, раптово вибігали на дорогу. Біля «Книжки», наприклад, машина збила жінку, яка поспішила перейти дорогу на червоне світло світлофора. Це було вранці, незадовго до 9.00. Вінничанка, замість того, щоб встигнути на роботу, поїхала в машині з мигалками до лікарні. Її госпіталізували з переламом.


Інших пішоходів, яких стукали машини у квітні, переходили дорогу по «зебрам», де не регулюється рух світлофорами. Як, наприклад, бабця на Юності або чоловік, що віз трирічну дитину в колясці біля стадіону «Локомотив». Останній потім по-чоловічому розрахувався з водієм легковика за порушення правил. Поліція відкрила два кримінальні провадження – про порушення ПДР та нанесення тілесних ушкоджень.


Також минулого місяця в наслідок аварії, що сталася, за попередніми даними, із вини водія авто, потрапив до реанімації велосипедист. А юнак, що їхав на мотоциклі, судячи зі свідчень очевидців ДТП, сам винуватий в тому, що його збила машина.

Відео дня


Не на всі аварії встигали журналісти 20minut.ua. Кожну з них редакція вносила в базу даних і сформувала інтерактивну карту. На ній позначені місця, де сталися ДТП. Натиснувши на позначку, можете прочитати основні дані про аварію, хто її учасники, з яких причин сталося зіткнення і хто постраждав. У табличках з основною інформації про ДТП також є посилання на новину про подію.
 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up