Як у СкайПарку молодик намагався мій велосипед вкрасти (ВІДЕО)

Як завжди, після завершення робочого дня, 29 липня я прийшов на стоянку ТРЦ SkyPark за велосипедом, на якому приїжджаю на роботу. Мене зціпило від побаченого. Велосипедний трос був майже розрізаний. Тримайвся лише на кількох жилах.

В думках одразу купа нецензурщини і моделювання того, хто це міг зробити та чому велосипед не викрали. Найвірогідніший варіант - крадія хтось нагнав. Виявилося, що тим "хтось" був я, а крадій стояв за кілька метрів від мене. Але про це стало відомо наступного дня, після перегляду відео з камер спостереження. Проте я навіть теоретично не міг припустити, що молодик в рожевій випрасуваній сорочці, брюках, туфлях міг красти велосипеди.

Наступного дня вдалося переглянути відео. Момент коли злодій різав трос видно погано. Але він засвітився на інших камерах. Виявилося, що на відео зафіксований саме той молодик, який стояв біля велостоянки, коли я прийшов забирати велосипед. Емоціям не було місця. Ото б начистити пику тому засранцю, коли він різав трос. Фактично я його і злякав.

Цікаво, що судячи з відео, перша спроба поцупити велосипед була о 11.43. Наступна, друга спроба через пів години о 12.13. Чому він не завершив почате - незрозуміло. Швидше за все, боявся спалитися. Там постійно ходять люди і їздять автомобілі. Третій раз він прийшов о 15.10, якраз тоді, коли я зібрався їхати з роботи додому. Ще якихось 5 хвилин і у Вінниці на одного пішохода стало би більше.
Прикмети злодія: на вигляд 25 років, зріст середній, близько 175-180 см., худорлявої статури, русяве коротке волосся, легка небритість, великий ніс з гобинкою. Був одягнений в світло-рожеву однотонну випрасувану сорочку без рукавів, чорні або темно-сині брюки із паском, чорні туфлі, з невеличким блискучим чи світлим елементом на них. Мав темний годинник на лівій руці, на голові окуляри а в руках чоловічу невелику сумку-кейс чорного кольору, в якій швидше за все, ніс інструмент яким різав трос.

Звертаюся до усіх: кому відома ця людина, чи хтось впізнав наприклад сусіда чи знайомого, повідомте мені деталі за номером 0681113885 або напишіть тут коментар чи на email [email protected]. Анонімність гарантую. Також можете повідомити міліцію. Заяву про замах на злочин я написав, а відео передав слідчому.
Не будьте байдужими, сьогодні мій велосипед, а завтра ваш чи когось із ваших рідних або друзів. Вінниця має знати своїх "героїв". На даний час відео перглянули більше 4500 разів. Це досить багато. Чим більше репостів відео, тим більший шанс знайти зловмисника.
І на останок мій коте Мурзік :)

Коментарі (12)
  • Анонім

    Задолбали уже с этим великом ! с августа выкладываешь  эту херь ! сколько можно ?
  • Виктория Стрижавская

    Сашко журналістика не твоє. Покинь!!!
  • Виктория Стрижавская

    Покинь!!!
  • Bogdan Severin

    Предлагаю чуваку (что на фото) подать в суд на автора или побить ему табло (автору).
  • Ivan Ivanov

    А че видео летнее, а автор только сейчас спохватился и ищет вора?

    Oleksandr Stoliarov reply Ivan Ivanov

    Зверніть увагу на дату публікації - 3 серпня)
Як у СкайПарку молодик намагався мій велосипед вкрасти (ВІДЕО)

Як завжди, після завершення робочого дня, 29 липня я прийшов на стоянку ТРЦ SkyPark за велосипедом, на якому приїжджаю на...

Як вінницький ЖЕК побудував євро-пандус... У стіну

Сьогодні, як завжди після роботи, повернувся додому. Але все було не так як завжди. Відтепер вже ніколи не...

Вінницька "терористка" Віта Заверуха показує фігуру в білизні (ФОТО)

Наразі, відтепер наша постійна жовта рубрика "#vТаблоїd". Дуже багато зараз гівна ллється на Вітуську: фошиздка,...

Активістка з Вінниці Віта Заверуха розстріляла двох екс-беркутівців у Києві?

- З Вінниці нас приїхало троє: я, Андрій і Гєсс, - про це каже хлопець на відео, яке розмістила міліція на своєму офіційному...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up