Активістка з Вінниці Віта Заверуха розстріляла двох екс-беркутівців у Києві?


- З Вінниці нас приїхало троє: я, Андрій і Гєсс, - про це каже хлопець на відео, яке розмістила міліція на своєму офіційному сайті. Також хлопець розповів, що з ними була Віта, яка мала "прикривати". Як відомо, в ніч на 4 травня в Києві невідомі розтрозстріляли машину з колишніми беркутівцями.


Хто така Віта?

На роль Віта з Вінниці, яка стріляє з "калаша" і кидає гранати, підходить лише одіозна Віта Заверуха. Дівчинка відома своїми нациськими поглядами, тим що захоплювала вінницьку ОДА, їздила в зону АТО та брала участь в скандальних люстраційних акціях у Вінниці.

На думку про те, що саме Заверуха брала участь нічних подіях, наштовхує коментар на її сторінці в ВК:

 

Вбили не просто міліціонерів, а колишніх беркутівців

Суть така, що вбиті міліціонери - це колишні беркутівці, які калічили і вбивали на майдані. Чи заслуговують вони собачої смерті - вирішувати кожному індивідуально. Шкода лише їхніх дітей. В першого - 1, в другого - 3.

 

Відео розстріляного патрульного автомобіля (18+)

 

Хто ж ті інші, що були з Заверухою?

За словами хлопця з відео у них було два автомати, РПГ "Муха" і кілька гранат. Очевидно, таку кількість зброї просто так у "воєнторзі" не купиш. Швидше за все, це все із зони АТО.

Про те що серед учасників нічних подій були хлопці, які були в АТО, повідомив у ВК спільнові "Реванш", один із учасників Олексій Олексійович.

Серед друзів Заверухи в ВК, є користувач підписаний як Рудольф Гесс(Рудольф Гесс). Саме ім'я Гесс згадував хлопець на відео.

Таке його Гесса міститься в кеші Google.

 

На Заверуху і Ко вішають пограбування "заправки"

Судячи з відео опублікованого на Youtube-каналі міліції, молодик говорить те що йому сказали говорити. Таке враження, ніби тези записані на бумазі перед ним.

У повідомлення Арсена Авакова на його сторінці у Facebook, перед тим як вбити беркутівців, компанія пограбувала заправну станцію, забравши трохи більше 800 гривень. І що саме під час оперативного відпрацювання, зловмисники, стріляли міліціонерів.

Проте версія Авакова, який захищає владу і є частиною силового блоку нинішнього політичного режиму в Україні, не витримує критики. Люди з реваншистськими поглядами приїхали в столицю вбивати колишній беркут. То для чого ж "палитися" якоюсь заправкою?

Можна припустити, що так як влада боїться контрреволюції, тому і придумала історію з пограбуванням. Адже історія про вояків АТО, яких дістало, може спонукати інших учасників та революціонерів до аналогічних дій. Адже Київська хунта замість спровадження реформ, продовжує грабувати людей, як це було й раніше.

Думку про казку "Про заправку", підтвердив той самий Олексій Олексійович.

Той же Аваков розповів у Фейсбуку, що затримані зізналися, що напередодні вони розстріляли пост ДАІ у Биківні. Як відомо, там обійшлося без жертв.

 

Мотиви. Для чого було стріляти в міліціонерів?

Віта - дівчина нацистської та анархістської ідеологій з яскраво вираженими реваншистськими поглядами. Очевидно, що очікуючи позитивних змін від дій влади та керівництва країни, вона розчарувалася, так як і більшість з українців. Жодна з обіцянок нового президента Порошенка - не виконана. Влада затягує людям економічний зашморг. Законодавці приймають закони, які гноблять українців.

Чи мали вони право вбивати екс-беркутівців і чи мали право беркутівці вбивати людей на майдані? Не мали права ні ті, ні інші. Тут швидше пояснення в тому, що було причиною, а що наслідком.

Віта належить до людей вільної думки та необмежених рамками дій. Це був її спосіб боротьби. Але щось пішло не так (с)

Коментарі (34)
  • Dmitry Zelensky

    Гесс мабуть не той ...



    у ВК є така стаття з іменем та подробицями про Геса::



    он пошел на поводу у друга, соседа по подъезду — 17-летнего Андрея Романюка. Между собой этого парня называют Гесс (по аналогии с Рудольфом Гессом — одним из руководителей нацистской Германии).
  • Анонім

    "Віта належить до людей вільної думки". Жесть. Буйная ещё и свободомыслящая...

  • Анонім

    цирк
  • Анонім

Як у СкайПарку молодик намагався мій велосипед вкрасти (ВІДЕО)

Як завжди, після завершення робочого дня, 29 липня я прийшов на стоянку ТРЦ SkyPark за велосипедом, на якому приїжджаю на...

Як вінницький ЖЕК побудував євро-пандус... У стіну

Сьогодні, як завжди після роботи, повернувся додому. Але все було не так як завжди. Відтепер вже ніколи не...

Вінницька "терористка" Віта Заверуха показує фігуру в білизні (ФОТО)

Наразі, відтепер наша постійна жовта рубрика "#vТаблоїd". Дуже багато зараз гівна ллється на Вітуську: фошиздка,...

Активістка з Вінниці Віта Заверуха розстріляла двох екс-беркутівців у Києві?

- З Вінниці нас приїхало троє: я, Андрій і Гєсс, - про це каже хлопець на відео, яке розмістила міліція на своєму офіційному...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up