Всеукраїнський цивілістичний дебатний турнір "Майстерність судової промови"

Шановні студенти!

Запрошуємо вас взяти участь у ІІІ Всеукраїнському дебатному турнірі з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови», що буде проведений 21 квітня 2018 року у м. Вінниці на базі Апеляційного суду Вінницької області.

Взявши участь у турнірі, ви маєте чудову нагоду продемонструвати свої знання, вміння письмово викладати позиції щодо справи, навики ораторської майстерності, вміння аргументувати та відстоювати позицію, працювати у команді, а також поспілкуватися зі студентами з різних навчальних закладів.

Дебатний турнір присвячений 35-річчю з часу заснування юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса
Організаторами заходу є юридичний факультет Донецького національного університету імені Василя Стуса, Апеляційний суд Вінницької області.

Партнерами турніру виступають: 
- генеральний партнер командних раундів – Юридична компанія «ВОЛХВ»,
- генеральний партнер індивідуальної першості – Юридична компанія «Правовий Альянс»
- ексклюзивний партнер юридичного факультет та партнер турніру – Юридична фірма «Мартінс»
- партнер турніру – Адвокатське об’єднання «Патюк та партнери»
- партнер турніру – Адвокатське об’єднання «Адвокатська компанія «Якименко та партнери»,
- експертний партнер турніру – Науково-дослідний інститут доказової медицини та належної медичної практики.

Тематичним напрямом турніру у цьому році обране медичне право, тому до суддівського журі залучені юристи-практики, які займаються питаннями медичного права, а також медики-практики. У межах турніру заплановано проведення нашими партнерами тематичних майстер-класів.

Участь у турнірі можуть взяти студенти 2-4 курсу бакалавріату та студентів магістратури, які навчаються за спеціальностями «Право», «Правознавство», «Міжнародне право», «Правоохоронна діяльність», студенти 4-го курсу коледжів, які навчаються за спеціальністю «Правознавство».

Окрім сертифікатів і дипломів організаторами і партнерами визначені такі призи:
1 місця – 3 тис. грн.
2 місце – 2 тис. грн.
3 місце – 1 тис. грн. 
кращий оратор – представник позивача – 1,5 тис. грн.;
кращий оратор – представник відповідача – 1,5 тис. грн.
Нашими партнерами підготовлені також інші призи для учасників турніру.

Змагання відбуватимуться в два тури: відбірковий (представлення письмових меморандумів) та усний (відбіркові, півфінальні і фінальні виступи з промовами). 
Відбірковий тур складається з конкурсу письмових робіт – меморандумів, що містять позиції позивача та відповідача, за результатами оцінювання яких здійснюється допуск команд до етапу усних виступів відбіркового туру. Після оцінювання меморандумів проводиться жеребкування і командам повідомляється її процесуальний статус («позивач»/«відповідач») на етапі усних виступів, а також надсилається меморандум команди-опонента. 
Деталі порядку проведення турніру та оцінювання роботи команд наведені у Положенні про ІІІ Всеукраїнський дебатний турнір з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови», що містить також склад Організаційного комітету та журі турніру. У Додатку 2 Положення містяться фабули відбіркового/півфінального та фінального туру.

Учасникам надається організаційна допомога щодо бронювання житла у разі необхідності, про що команда має зазначити під час реєстрації, або пізніше, листом на електронну пошту чи за телефоном відповідальному секретарю Оргкомітету.

Дедлайни: для участі у змаганнях необхідно до 09 квітня 2018 р. зареєструватися за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSer8azBz3O7uP99BB…/viewform
Меморандуми надсилаються до 09 квітня 2018 р. на: [email protected].
Організаційний комітет повідомляє командам про результати оцінювання меморандумів до 11 квітня 2018 р.
Оплата організаційного внеску має бути здійснена до 13 квітня 2018 р. після підтвердження Оргкомітетом допуску команди до етапу усних виступів.
Жеребкування команд-учасниць проводиться 14 квітня 2018 р.

Місце проведення турніру: Апеляційний суд Вінницької області, м.Вінниця, вул. Соборна, 6 (схему розташування та проїзду дивіться на сайті суду https://vna.court.gov.ua/sud0290/pro_sud/adress11/).

Додаткова інформація про захід:
Сторінка заходу: www.facebook.com/groups/debaty.civil.vinnitsya/(рекомендуємо приєднатися до групи, адже на сторінці будуть оприлюднюватися роз'яснення фабули, що будуть надаватися на звернення команд, та інша важлива інформація щодо турніру).
Координатор турніру: Антонюк Олена Ігорівна, к.ю.н., доцент, доцент кафедри цивільного права і процесу ДонНУ імені Василя Стуса, (050)27-989-54.
Відповідальний секретар Організаційного комітету турніру: Мамедова Світлана Маліківна, асистент кафедри цивільного права і процесу ДонНУ імені Василя Стуса, (066)20-30-801. 
Офіційна електронна адреса: [email protected] 
Питання щодо фабули слід надсилати виключно на офіційну електронну адресу.

Будемо раді вашої участі у ІІІ Всеукраїнському дебатному турнірі з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови»!

З повагою, 
Організаційний комітет ІІІ Всеукраїнського
дебатного турніру з цивільного права
і процесу «Майстерність судової промови»

Що робити, якщо телефонують колектори

Що робити, якщо телефонують колектори Слово колектор викликає неприємні асоціації, адже часто діяльність колекторів виходить...

Як скасувати виконавчий напис нотаріуса?

Ви знайшли себе в реєстрі боржників? На вашу зарплату накладено арешт? Стосовно вас безпідставно відкрито виконавче провадження...

Звільнення майна з-під арешту

Нерідко виникають випадки коли при здійсненні операцій пов’язаних з майном (приватизація, продаж рухомого чи нерухомого...

Право розлученої жінки на додаткову соціальну відпустку

Досить часто жінки, які є розлученими звертаються з проханням до роботодавця щодо надання їм додаткової соціальної відпустки.    В...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up