ВелоПоліція та Електровелосипеди

  • Ярова Світлана
  • Автор: Ярова Світлана
  • Депутат Вінницької міської ради VII скликання, секретар постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

  • access_time

Понеділок день і так важкий, а коли тобі потрібно все встигнути пересуваючись велосипедом, тебе мимоволі охоплює жах. “Як все встигнути?” Тому, не буду лукавити, маючи ряд запланованих зустрічей частину дня я провела на авто, а частину на велосипеді. 

Можливо, коли я буду працювати тільки в офісі з 9-ї до 18-ї, тоді  тоді велосипед буде для мене найкращим засобом для пересування. Ранкова та вечірня прогулянка містом на ровері, гарно впливає на загальний стан здоров’я, настрій та продуктивність роботи. Та цілий день пересуватись велосипедом, складно. Мені в понеділок було надзвичайно складно. 

Тому у вівторок я знайшла собі прекрасну альтернативу – електровелосипед. Компанія UAbike запропонуала мені протестувати їх новий велосипед з електричним насосом. Зовні ровер не відрізняється майже нічим від звичайного велосипеда. Він трохи важчий, але як на мене компактніший від звичайного. Хочеш крутиш педалі, хочеш – насолоджуєшся Осінньою Вінницею. 

Також у вівторок мені трапились поліцейські на велосипедах, котрі патрулювали містом та слідкували за дотриманням порядку. Це той момент, коли ти розумієш відповідальність за всі проекти рішень за які голосуєш на сесіях міської ради. Лише 2 місяці тому Вінницькою міською радою були виділені кошти на закупівлю 8 велосипедів та форми для поліцейських, як вже сьогодні вони на цих велосипедах патрулюють містом. До цього на велосипедах Вінницею пересувались тільки муніципальна поліція, як сьогодні на велосипеди вже пересідає і поліція патрульна.

Велорух Вінниці, з кожним роком, стає все більш популярним!

Коментарі (3)
  • Честный Предприниматель

    Желательно, чтобы велосипедистов обязали возить с собой документы, а в Админкодекс ввели адекватные штрафы за нарушение ПДД и для велосипедистов, и для пешеходов.

Сьогодні я змушена від’їхати з Вінниці на навчання MPA до Львову. Львів також знаний своїми велошляхами тому...

Понеділок день і так важкий, а коли тобі потрібно все встигнути пересуваючись велосипедом, тебе мимоволі охоплює жах. “Як...

Мій тиждень велосипедиста складався з чотирьох днів активного катання та трьох днів спостереження за іншими велосипедистами.  Передували...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up