"Чим більше ти працюєш, тим більше тобі щастить" - секрет успіху Євгена Власюка

Наймолодший депутат Вінницької обласної Ради 7 скликання,  екс-депутат Студентського Парламенту Вінниччини , людина , чия активна громадянська позиція не викликає сумнівів поділився власними спогадами , думками та секретами із Студентським Парламентом Вінниччини.

Євгене, що таке справжній успіх?

Відверто кажучи,мене часто запитують про мій секрет успіху, і я щоразу із легкістю відповідаю , що мені просто щастить. Це вводить моїх співрозмовників у стан великого здивування , але я додаю , що я працюю і мені щастить. Адже чим більше ти працюєш,тим більше тобі щастить. Ось така проста для розуміння закономірність , але важка подекуди для реалізації . Усі інгредієнти успіху - це праця, віра та впертість . 
А щодо того, що таке справжній успіх - це спокій всередині , це душевна рівновага . 

- Євгене, як ти вважаєш , що сьогодні може спонукати молодь до активної громадської позиції?

Молодь повинна розуміти , що та країна, те місце , яке було дароване Богом для їх народження - це священна земля і її процвітання повинно стати основою світогляду , основою життя.Потрібно усвідомлювати , що через років 10-15  ми вже не матимемо права говорити  , що наша країна якась не така, що ми живемо не так, як хотілося б. Молодь сьогодні повинна працювати на покращення, на зміну сталої системи в нашій Україні.

-Чи вплинув Студентський Парламент на твоє становлення? 

На мою думку, Студентський Парламент - це основний і найбільший фундамент для розвитку молоді на Вінниччині. І я вдячний засновникам цього проекту , який став справжнім дієвим органом . Я буду докладати максимальні зусилля для розвитку та процвітання , адже колишніх депутатів СПВ не буває! 

- Якщо подивитися назад , і згадати Власюка Євгена за часів студентства і порівняти із теперішнім- що змінилося?

Ну, звісно першочергово я був молодшим. Змінився як внутрішньо - дещо подорослішав, став досвідченішим; так і зовні - набрав декілька кілограмів ( сміється) . Можливо став мудрішим , але про це вже судити оточуючим . 

- Чи є місце почуттям у досягненні успіху? 
Я вважаю, що як Студентський Парламент Вінниччини є фундаментом для молодіжної політики , так і сімейні цінності - основа для усього життя, і для політики зокрема. 
- Що Ви побажали б молоді ?
Бажати займати активну громадянську позицію і пам'ятати , що приказка "добре там , де нас немає" - вірна. Необхідно працювати на благо рідної країни ! 

Коментарі (1)

javascript:void(0)Сформували офіційне звернення до Прем'єр-Міністра України Гройсмана Володимира Борисовича! Оскільки...

Сьогодні, на сайті Верховної Ради України було оприлюднено проект закону “Про Державний бюджет України на 2017 рік”. На...

Наймолодший депутат Вінницької обласної Ради 7 скликання,  екс-депутат Студентського Парламенту Вінниччини , людина...

Зовнішнє незалежне залишилось позаду, приймальна комісія розпочнеться уже за декілька днів, але до якого ВНЗ вступати остаточно...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up