ІV Всеукраїнський дебатний турнір з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови»

Шановні студенти!

Запрошуємо вас взяти участь у ІV Всеукраїнському дебатному турнірі з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови», що буде проведений 20 квітня 2019 року у м. Вінниці на базі Вінницького апеляційного суду.

Взявши участь у турнірі, ви маєте чудову нагоду продемонструвати свої знання, вміння письмово викладати позиції щодо справи, навики ораторської майстерності, вміння аргументувати та відстоювати позицію, працювати у команді, а також поспілкуватися зі студентами з різних навчальних закладів.

До участі у заході запрошуються студенти 2-4 курсу бакалавріату та студенти магістратури, які навчаються за спеціальностями: «Право», «Правознавство», «Міжнародне право», «Правоохоронна діяльність».

Тематичним напрямом турніру у цьому році обране право інтелектуальної власності, тому до суддівського журі залучені провідні юристи, які займаються правовими питаннями у сфері захисту прав на об’єкти інтелектуальної власності. У межах турніру заплановано проведення нашими партнерами тематичних майстер-класів.

Партнерами турніру виступили: Юридична фірма AEQUO, Адвокатське об’єднання «Берілстоун», Юридична компанія «ВОЛХВ», Адвокатське бюро «Подоляк і партнери», Юридична фірма «Мартінс».

Окрім сертифікатів і дипломів організаторами і партнерами визначені такі призи:

  • 1 місце – 5 тис. грн.
  • 2 місце – 3 тис. грн.
  • 3 місце – 2 тис. грн. 
  • кращий оратор – представник позивача – 1 500 тис. грн.
  • кращий оратор – представник відповідача – 1 500 тис. грн.

Нашими партнерами підготовлені й інші призи, якими будуть відзначені учасники.

Змагання відбуватимуться в два тури:

1) відбірковий тур: представлення письмових меморандумів,

2) усний тур:  півфінальні та фінальні виступи з промовами.

Відбірковий тур складається з конкурсу письмових робіт – меморандумів, що містять позиції позивача та відповідача, за результатами оцінювання яких здійснюється допуск команд до етапу усних виступів. Після оцінювання меморандумів проводиться жеребкування і командам повідомляється її процесуальний статус («позивач»/«відповідач») на етапі усних виступів, а також надсилається меморандум команди-опонента.

Деталі порядку проведення турніру та оцінювання роботи команд наведені у Положенні про ІV Всеукраїнський дебатний турнір з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови», що містить також склад Організаційного комітету та журі турніру. У Додатку 2 Положення містяться фабули відбіркового/півфінального туру. Фінальна фабула буде надіслана учасникам, допущеним до усного туру турніру, разом з меморандумом команди-опонента.   

Витрати на проїзд і проживання учасники турніру оплачують самостійно.

 

Організаційний внесок з команди складає 200 грн.

Учасникам надається організаційна допомога щодо бронювання житла у разі необхідності, про що команда зазначає під час реєстрації, або пізніше, листом на електронну пошту чи за телефоном відповідальному секретарю Оргкомітету.

Дедлайни:

Для участі у змаганнях необхідно до 08 квітня 2019 р.  зареєструватися за посиланням: https://u.to/HwLQFA

Меморандуми надсилаються до 08 квітня 2019 р. на email: [email protected].

Організаційний комітет повідомляє командам про результати оцінювання меморандумів до 10 квітня 2019 р.

Оплата організаційного внеску має бути здійснена до 13 квітня 2019 р. після підтвердження Оргкомітетом допуску команди до етапу усних виступів.

Жеребкування команд-учасниць проводиться 13 квітня 2019 р.

Координатор турніру: Антонюк Олена Ігорівна, к.ю.н., доцент, доцент кафедри цивільного права і процесу, тел: (050)27-989-54.

Будемо раді участі студентів Вашого навчального закладу у ІV Всеукраїнському дебатному турнірі з цивільного права і процесу «Майстерність судової промови»!

Що робити, якщо телефонують колектори

Що робити, якщо телефонують колектори Слово колектор викликає неприємні асоціації, адже часто діяльність колекторів виходить...

Як скасувати виконавчий напис нотаріуса?

Ви знайшли себе в реєстрі боржників? На вашу зарплату накладено арешт? Стосовно вас безпідставно відкрито виконавче провадження...

Звільнення майна з-під арешту

Нерідко виникають випадки коли при здійсненні операцій пов’язаних з майном (приватизація, продаж рухомого чи нерухомого...

Право розлученої жінки на додаткову соціальну відпустку

Досить часто жінки, які є розлученими звертаються з проханням до роботодавця щодо надання їм додаткової соціальної відпустки.    В...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up