Мітинг під судом по справі Комарніцького: що вимагають від Пивовара?

Мітинг під судом по справі Комарніцького: що вимагають від Пивовара?
  • Сьогодні, 14 листопада 2019 року, у Вінниці заплановано засідання в адмінсуді щодо поновлення на посаді Пивовара.
  • Під стінами суду родичі загиблого Комарніцького влаштували мітинг.

Подав позов до адміністративного суду звільнений з поліції оперативник Сергій Пивовар.
В ухвалі йдеться, що він просить обласне управління поновити його на посаді та виплатити зарплату за той період, відколи він був під арештом. Називає своє перебування під запобіжними заходами вимушеним прогулом.

Нагадаємо, оперативного співробітника Київського відділення поліції Сергія Пивовара звільнили з лав поліції на початку липня цього року за порушення службової дисципліни, яке потягло за собою кримінальне провадження про перевищення службових повноважень. Таке рішення прийняли після службового розслідування за фактом травмування опером вінничанина Олександра Комарніцького. Для нього випадкова зустріч на зупинці «Водоканал» з поліцейським, який займається самбо, мала смертельні наслідки. Підприємець помер в лікарні від отриманої черепно-мозкової травми.

Засідання запланували на 13 годину. За декілька хвилин по початку слухання під стінами адмінсуду влаштували мітинг. Організувала акцію протесту «Громадянська позиція», до якої належав Олександр Комарніцький. Родичі не анонсували його навмисно, щоб сторона Пивовара не знала.

Відео дня
Матір Комарніцького тримає фото загиблого сина 

Наразі відомо, що сам Пивовар на суд поки що не з’явився.

Як повідомляє наша журналістка, його адвокат прислав електронкою клопотання, щоб відклали засідання.

Суд відклав засідання на 20 грудня.

 

 

Читайте також:

 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Любимая учительница

    Максим Руднев, ты уроки сделал?

    Максим Руднев reply Любимая учительница

    Додік , сходи в лікарню!

    Максим Руднев reply Любимая учительница

    Додік, сходи в лікарню полікуйся!
  • Next

    Ніякий суд вбивцю, в органах НЕ поновить, і НЕ може поновити, то його хвороблива мрія, а також робота адвоката за немалі гроші.

    Максим Руднев reply Next

    Це вже не твоя справа! Не сунь своє рило куда не треба! Краще бидло за себе переживай!

    Максим Руднев reply Next

    Це вже не твоя справа! Не сунь своє рило куда не треба! Краще бидло за себе переживай!

    Максим Руднев reply Next

    Це вже не твоя справа! Не сунь своє рило куда не треба! Краще бидло за себе переживай!

    Максим Руднев reply Next

    Це вже не твоя справа! Не сунь своє рило куда не треба! Краще бидло за себе переживай!
  • Саша Черный

    странно как то...    мужик помер...   так от чего же он по версии суда помер?    сам споткнулся?

    Максим Руднев reply Саша Черный

    Є суд який буде розглядати справу. І якщо вину поліцейського доведуть то він буде відповідно покараний. Але не потрібно себе вести як стадо баранів, де один ляпнув, а інші повторюють. Не все там було так як пишуть журналісти. Якщо поліцейський то зразу винен ! Всі інші у вас святі! Не від одного вже чув що Комарницький був наглою, провокаційною і нарваною людиною! А то що його родичі висвітлюють добряком то це не означає що він таким дійсно був. Він неодноразово мав раніше конфліктні ситуації з поліцейськими, в зв'язку з чим мав ненависть до поліції. Я не повірю що поліцейський міг йому завдати тілесні ушкодження бо той відмовився бути понятим. А дружина його роздула дану ситуацію для того щоб витягнути з копа побільше грошей. Наскільки мені відомо то вона хоче дуже велику суму отримати. І по ній не видно що в неї горе сталось- цвіте і пахне. Тому майте свою голову на плечах і вірте тому що пише преса. Преси на місці події не було і правди вони знати не можуть тільки зі слів інших.
  • Pravdorub

    І що ти мовчиш пане зеленський, тебе такий розклад в країні влаштовує? А Катя Гандзюк? Де відповіді?  відповідайте, пане наш новий "гарант". Ганьба твоєму нікчемному правлінню, разом із безхребетним рябошапкою,і недореформованими порошенківськими судами. Бідна наша країна, ніяк в неї не виходить вирватись із цих міцних кайданів корупції і кумівства. Кругова порука постійно і кругом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up