Справа загиблого Комарніцького: поліцейського відпустили під домашній арешт

Справа загиблого Комарніцького: поліцейського відпустили під домашній арешт
Сергій Пивовар на суді у Хмельницькому 3 липня, де йому обрали тримання під вартою. Тепер він буде під домашнім арештом
  • Переобрали запобіжний захід для поліцейського, після сутички з яким помер вінничанин Олександр Комарніцький.
  • Оперативник Сергій Пивовар раніше був під вартою, але тепер його відпустили під домашній арешт.

У червні цього року у Вінниці сталася трагедія. Підприємця Олександра Комарніцького забрали до реанімації з тріщиною черепа після сутички з поліцейським. Офіційна версія поліції: правоохоронець відштовхнув його, а чоловік впав і вдарився об асфальт.

Але згодом дружина травмованого від очевидців дізналась, що оперативник-самбіст Сергій Пивовар побив її чоловіка. 23 червня Олександр помер, не приходячи до тями.

Подія викликала великий суспільний резонанс. Наразі кримінальна справа про смерть Олександра Комарніцького розслідується. Вона кваліфікована за частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу («Перевищення влади…»). За цей тяжкий злочин поліцейський може опинитися за гратами на строк від семи до десяти років.

Відео дня

Розслідує трагедію Державне бюро розслідувань, територіальне управління якого знаходиться в Хмельницькому. У суді цього ж міста обирали міру запобіжного заходу. Сергія Пивовара взяли під варту без права застави до 19 серпня 2019 року включно.

На суді поліцейський стверджував, що Комарніцький напав на нього, а тому довелося оборонятися. 

19 серпня у Хмельницькому міськрайонному суді переглядали міру запобіжного заходу для Сергія Пивовара. З ухвали суду дізнаємося, що новий запобіжний захід - домашній арешт у нічний час доби: з 22:00 до 06:00.

Також поліцейському заборонили спілкуватися зі свідками у кримінальному провадженні. Нагадаємо, журналісти “vsim.ua”, які були на суді 3 липня, коли оперативника взяли під варту, розповідали, що прокурор на засіданні казав, нібито Пивовар на другий день після трагедії зустрічався зі свідком інциденту, таксистом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • анонім

    Шкода що у коментарях люди перейшли на безпідставні образи.
    Втратити повагу суспільства до поліції досить легко, для цього необхідно декілька Пивоварів,  декілька поліцаїв які стріляють по бляшанкам, або катаються по Одесі  з пляшкую пива. Деякі вінничани, на мою думку люди повязані з силовиками дивуються звідки у людей стільки ненависті до пана Сергія Пивовара. Суспільство інколи вимагає покарання взже зараз і по максимуму. Але на мій погляд жорстокість породжує ненависть та таку ж жорстокість.
    Переглянувши матеріал Микити Панасенко зацікавило хто ж взявся захищати пана Пивовара. Так , це Володимир Жуков, колишній поліцейський який дозволяв собі рукоприкладств, а міг стати інженером. Інколи виникає думка, чому люди йдуть у поліцію, чому пан Жуков става поліцейським а не інженером? Чому люди у формі дозволяють собі розпускати руки на людей яких вони мають захищати?
    Переглянув ухвалу суду. Шкода, але виходячи з матеріалів, а саме  там сказано що удар був один, витребовані адвокатом експертизи, не бажання свідків давати покази , за місяць, два ми отримаємо перекваліфікацію злочину, на Ст119 Вбивство через необережність. Враховуючи що пан Сергій Пивовар є учасником бойових дій, пан адвокат розповість про утримання матері, максимум це 3 роки. Враховуючи термін слідства, і т д , закон Савченко, сидіти буде десь міс 6. Що мене особисто дратує, це реакція силовиків, керівництва прокуратури, ДБР. Пенсіонер за кинуту пітарду отримує 60 діб Сізо, а поліцейський який має можливість тиснути на свідків та експертів отримує домашній арешт.. Ми не готові визнати , що реформа поліції майже провалена, що люди які там працюють на зразок тих що пострілом по бляшанкам вбили дитину мають нести найсуворішу відповідальність, визнати що не всі АТО - шніки можуть працювати у поліції не може а не керівництво силовиків а не самі поліцейські.
    Чи робить слідство послугу Сергію Пивоваару ведучи кримінальну справу у такому руслі? Однозначно так. Я думаю що Сергій і сам шкодує за свій вчинок. Але допомагаючи одній людині ми породжуєм у рядах поліцейських нових Пивоварів, та Жукових, для яких вдирити людину це як звичка, це шлях до самовпевнення і відсутність за такі дії  сурового покарання додає їм впевненості.

    Жора reply анонім

    Пенсионер за кинутую петарду арест 60 суток,подозреваемый в убийстве домашний арест, два убийства за месяц в сизо по уголовным делам за порно. 100 % эти порно дела подставные и ложные. Покажите мне где в мире есть еще такое бандитское полицейское государство!
  • Жора

    Стесняюсь спросить, а почему во время Майдана господин Аваков  когда сказал "Мусора не люди" его никто не хотел  за это наказать. И потом еще он стал министром МВД. Переписка в этой теме еще раз показывает что  реформы в МВД пошли не так.Если на каждое слово реагировать , то это финиш))).

    И НЕ ЗАБЫВАЕМ  что сотруднику МВД можно бить и избивать, и даже он может УБИТЬ !!! И ЕМУ за это НИЧЕГО не будет.  А ПРОСТОМУ человеку не то что ударить, даже  ну как бы проще сказать за базаром следить надо))))



    хахахахахааххаахах и еще раз хаааа))



    Редакция 20 мин, СПАСИБО за рекламу МВД !
  • Radbul

    Як цей убивця та перевертень у погонах у загалі живим в СІЗО залишився???????? Невже серед "зеків" не знайшлось мужиків????????????

    Максим Руднев reply Radbul

    Будут тебе олень и зеки и СИЗО!!!

    Максим Руднев reply Radbul

    И тогда я посмотрю какой ты перец!

    Максим Руднев reply Radbul

    Ти урод за свой гнилой базар ответешь!

    Александр Николаевич reply Radbul

    Ти тільки герой на словах, який по життю був терпілою !!! І тільки вмієш базікати, а на ділі ти фуфло останнє, якому в житті не має чим зайнятись!
  • Radbul

    Для вінничан, справа честі влаштувати мітинг, чи Майдан, біля квартири, чи будинку, убивці, та перевертня у погонах, він же десь живе, і влаштувати йому справжній громадський суд. нехай покаже своє самбо проти хоча б кількох сотень вінничан...

    Александр Николаевич reply Radbul

    Якщо ти такий герой то сам покажи на що ти зданий, а не будь мишою !!! Через таких сцикунів як ти і в нашій країні нема толку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up