Інкасатори показали свої врізані зарплати. Як відреагує Ощадбанк на розголос?

Інкасатори показали свої врізані зарплати. Як відреагує Ощадбанк на розголос?
  • Що їх «кидають» на зарплаті, кажуть інкасатори вінницької філії Ощадбанку й показують свої довідки про доходи.
  • Люди підозрюють махінації в управлінні. Іншого не мають пояснення зарплаті, яка з 6-ти тисяч упала до 3-х.
  • Редакція отримала офіційну відповідь на свій запит із правління Ощадбанку.
  • І від інсайдерів дізналася, що загрожує інкасаторам за бунт на кораблі.

Розповіли про свої урізані вдвоє зарплати інкасатори Вінницької філії Ощадбанку на таємному зібранні після робочого дня 6 квітня. Вони провели у відділення на Коцюбинського журналістів і юриста з громадської організації «Народний контроль». Розказали, що написали звернення голові Ощадбанку зі вимогами розібратися в недоплатах, бо раніше вже стикалися з махінаціями начальства.

Це зібрання застукав їхній керівник та сказав, що служба безпеки буде розбиратися, хто організував збори, щоб виставити на світ брудне шмаття.

- Доклав начальнику, далі будуть шукати крайніх, - говорили працівники потім.

- Саме більше, що можуть зробити, це вигнати, - припускав один інкасатор.

Відео дня

- На такі гроші другу знайдемо роботу, - констатував другий…

Зараз працівники вінницької служби інкасації чекають на реакцію голови Ощадбанку на своє звернення, надіслане поштою кілька днів тому. Вони розраховують на фінансову перевірку. Якщо такої не буде - готові протестувати. Кажуть, налаштовані рішуче, тому що жити за зарплату, трішки більшу за комунальні платежі, неможливо.

Після розмови з інкасаторами редакція написала начальнику управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Ощадбанку електронного листа з проханням прокоментувати ситуацію та пояснити зміни в оплаті праці інкасаторів. Сьогодні надійшла відповідь, у якій сказано: «сформована комісія, яка проведе відповідну перевірку, про результати якої обов’язково повідомимо».

Нагадаємо, що у Вінницькому регіональному управлінні пояснили зменшені зарплати інкасаторів скасованими преміями. Докладніше коментують у листі, підписаному прес-службою Ощадбанку:

«На базі наданого прикладу розрахунку заробітної платні співробітника – старшого інкасатора - готові надати пояснення.

Щомісячні премії співробітникам залежать в першу чергу від виконання регіональним управлінням в цілому затверджених планів, в тому числі плану по прибутку.

У листопаді 2016 року доведені плани регіональним управлінням були виконані на 80%, і співробітники у грудні отримали відповідну премію у розмірі 80% до посадового окладу (підкреслимо, це стосується всіх працівників апарату управління, в т.ч. інкасаторів).

У січні 2017 року план прибутку та окремі бізнес-показники регіональним управлінням не були виконані, тож у лютому виплата премії всім працівникам управління, в т.ч. інкасаторам, не проводилась.

Отже, це жодним чином не свідчить про «тенденцію до зниження» рівня заробітної плати співробітників».

«Звернення співробітників інкасації Вінницького регіонального управління буде уважно розглянуто, за результатами будуть прийняті необхідні рішення», - написали також редакції з прес-служби Ощадбанку, але не уточнили, які рішення можуть бути прийняті узагалі.

А вже зараз працівники вінницького відділення державної фінансової установи, яка у рейтингу решти українських банків знаходиться на восьмій позиції, між собою кажуть: інкасатори не отримають нічого, крім… звільнення.

Самі ж працівники служби інкасації (по Вінниці 38 інкасаторів) розповідали, що в банку інакше й не говорять невдоволеним працівникам. Не приховував такої позиції й один із іхніх керіників, який "застукав" таємні збори підлеглих у підсобці.

- Їм не подобається? То нехай шукають друге місце!, - сказав він журналісту, при цьому зазначив, що зарплата, яку він отримує, його цілком влаштовує. 

 

Читайте також:

«Нас кидають на зарплаті». Інкасатори Ощадбанку готові до бойкоту (ВІДЕО)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрий Бондарук

    Кхе-кхе))) приватизуйте один грузовичок з налічкою і спочивайте на Мальдівах))))
  • Olvol

    Сапожник без сапог, банкир без денег
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up