Андрій переніс третю операцію. Винуватиця п'яної аварії на Богуна вільно пересувається містом

Андрій переніс третю операцію. Винуватиця п'яної аварії на Богуна вільно пересувається містом
Постраждалий в аварії Андрій Тарасюк та винуватиця ДТП Наталія Дзісь
  • Андрій Тарасюк, хлопчик, що постраждав під час резонансного ДТП на Богуна, сьогодні переніс третю складну операцію.
  • Чи допомагає родина винуватців аварії в лікуванні і чому Наталія Дзісь не знаходиться під домашнім арештом — дізнавалися наші журналісти.

— Сьогодні Андрієві робили третю операцію, лікарі кажуть, що пройшла нормально, ділиться сестра постраждалого в ДТП хлопчика Марина Тарасюк.— Перша була одразу після аварії, на головному мозку, дуже важка — діставали уламки кісток черепа з мозку. Другу робили на плечі, яке було покалічене — ставили пластину. Сьогодні була щелепно-лицева операція, — складали кістки обличчя. А винуватицю аварії, кажуть, бачили біля супермаркету з покупками...

В липні в Марини Тарасюк мало бути весілля. Поки відклали. Сестра чекає, доки її менший брат стане на ноги. А ще мріє, щоб, як і до аварії, він знову був першим у баскетболі.

Анндрій Тарасюк за кілька місяців до аварії

Адвокат родини говорить, що всі сподіваються на краще. Хоча постраждалий 13-річний хлопчик досі у важкому стані, лікарі почали давати позитивні прогнози.

Відео дня

— Пам'ять і розумова діяльність в Андрія збережена, — ділиться адвокат Сніжана Чубенко.— Руками і ногами хлопчик рухає. Як тільки стан стабілізується, потрібно буде ще кілька операцій — замість розламаних черепних кісток ставитимуть пластини. 

Андрій Тарасюк в реанімації

Оплачує операції та перебування в реанімаційному відділенні Дитячої обласної клінічної лікарні здебільшого сама родина Тарасюків, а також всі небайдужі, які перераховують допомогу на карти матері і сестри потерпілого в аварії хлопчика.

— Родина винуватиці аварії Наталії Дзісь за весь період перерахувала лише 35 тисяч гривень, кажуть поки більше не мають, — ділиться адвокат родини постраждалого. — Дивно, як за добу знайшли біля 182 тисяч на заставу для жінки, яка лікувалася від алкогольної залежності і двічі вчинила п'яні ДТП, а для дитини, яка щодня бореться за життя — вони не мають. Хоча добре всім відомо, що Дзість — подружжя бізнесменів. А родина Тарасюків не може чекати, що вони колись там допоможуть, — щодня потрібні кошти. На операції вже витрачено біля 200 тисяч гривень.

Бізнесвумен Наталія Дзісь лікувалася від алкоголізму

Нагадаємо, вранці 24 травня на вулиці Івана Богуна китайський кросовер Haval вилетів на тротуар зустрічної смуги руху, потім врізався у ворота приватного будинку, а після цього продовжив рух і збив на тротуарі Андрія Тарасюка. Після цього позашляховик продовжив рух і в'їхав в огорожу двох домоволодінь. 13-річного школяра в тяжкому стані госпіталізували в реанімацію Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

Винуватиці ДТП на Богуна Наталії Дзісь, в момент аварії знаходилася в критичному стані сп'яніння (3.3 проміле). Жінці застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів й визначили заставу — 181 600 гривень.

Минулоріч вона теж стала винуватицею ДТП, навіть втекла з місця події. А ще, лікувалася від алкозалежності. Видно, поки безуспішно.

Винуватиця ДТП у судовій залі

Як виявилося, Наталія Дзісь, зараз не знаходиться під домашнім арештом. В неї просто відібрали закордонні паспорти.

— Так, Наталія Дзісь може пересуватись містом, просто вона невиїзна, — розповів слідчий Володимир Данилюк.— Проте транспортними засобами користуватися не може — на водійські права накладено арешт.

За фактом ДТП, яка сталася 24 травня, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною другою статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, якщо вони спричинили потерпілому тяжке тілесне ушкодження).

Це нова стаття Кримінального кодексу, яка посилює відповідальність за п'яні ДТП. За цією статтею винуватиці загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з забороною водіння на строк від п'яти до восьми років.

Для бажаючих підтримати родину Тарасюків, нагадуємо реквізити банківської карти сестри постраждалого Андрія:

  • Приватбанк: 5168 7573 6224 0857
    Отримувач Тарасюк Марина Сергіївна

 

Читайте також:

Водійка Дзісь відтепер під домашнім арештом? Родині постраждалого в ДТП хлопчика потрібна допомога

Може вийти під заставу у 181 тисячу: про перший суд над водійкою з аварії на Богуна

«Була у важкому стані алкогольного сп'яніння, 3.3 проміле». Що чекає водійку за ДТП на Богуна?

«Арматурну сітку витягали з голови». Більше про ДТП, де п'яна водійка наїхала на 13-річного Андрія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (89)
  • Рома Нагорняк

    Ця потвора ще дихае??????????
  • Linka Kartinka

  • Linka Kartinka

  • Ihor Kaminskyi

    Оставте её даст Бог мальчик востановиться.А ей с этим жить и жизнь накажет и не только её
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up