Водійка Дзісь відтепер під домашнім арештом? Родині постраждалого в ДТП хлопчика потрібна допомога

Водійка Дзісь відтепер під домашнім арештом? Родині постраждалого в ДТП хлопчика потрібна допомога
Винуватиця аварії Наталія Дзісь, адвокат Сніжана Чубенко, мама і сестра Андрія Тарасюка
  • Запобіжний захід: під вартою із правом застави — таке рішення вчора ухвалили в міському суді.

  • Сьогодні заставу було внесено. Поки вестиметься слідство, винуватиця аварії на Богуна Наталія Дзісь два місяці знаходитиметься під домашнім арештом.

  • В якому стані тепер постраждалий Андрій Тарасюк, і чи підтримує фінансово хлопчика з проломаним черепом родина винуватиці ДТП — дізнавалися журналісти сайту «20 хвилин».

Сьогодні за Наталію Дзісь внесено заставу майже 182 тисячі гривень.Тепер вона може вийти з СІЗО. Йдеться про жінку, яка в понеділок 24 травня, будучи з самого зранку в критичному стані алкогольного сп'яніння (3.3 проміле), сіла за кермо позашляховика, не вписалася в поворот і збила на тротуарі по вулиці Богуна школяра Андрія Тарасюка. 

Поки вестиметься слідство, панянка Дзісь два місяці знаходитиметься не в СІЗО, а під домашнім арештом.

Нагадаємо, за результатами судового розгляду 26 травня, слідчий суддя ухвалив застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. також було визначено заставу у розмірі 80 прожиткових мінімумів, що становить 181 600 гривень. Загалом Наталію Дзісь чекає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Відео дня
Наталії Дзісь обрали запобіжний захід

— Це значить, що винуватиця ДТП на Богуна знаходитиметься два місяці вдома в браслетах, без права вийти навіть за поріг, — говорить адвокат постраждалої сторони Сніжана Чубенко. — Також у Наталії Дзісь вилучили два закордонних паспорти. Заставу в сумі 181 600 гривень було внесено сьогодні.

Також адвокат повідомила, що стан постраждалого хлопчика Андрія Тарасюка досі важкий. Батьки самі збирають гроші на операцію, родина винуватиці аварії не зацікавлена надавати фінансову допомогу для лікування хлопчика. 

— Чоловік Дзісь міг за добу знайти майже 182 тисячі гривень, аби внести заставу за дружину, яка вже неодноразово була винуватицею п'яних ДТП і лікувалася від алкоголізму, — ділится Сніжана Чубенко. — Для покаліченої дитини він ледве 15 тисяч виділив, хоч їх родина далеко не бідна: Наталія Дзісь бухгалтер у власній фірмі, її чоловік теж не простий робітник. В них самих зростає двоє дітей, то як бути байдужим до горя, яке самі накоїли? Родина Тарасюків вже витратила на лікування більше 100 тисяч, а на Андрія чекає ще одна операція на головному мозку, це ще 28 тисяч гривень. Поки всім світом люди збирають по копійці для лікування дитини, ті лише питають, чи живий Андрій, щоб справу не перекваліфікували.

Постраждалий в аварії Андрій Тарасюк

Під час аварії, нагадаємо,13-річного школяра Андрія Тарасюка від удару позашляховика, за кермом якого перебувала пяна Наталія Дзісь, відкинуло на паркан, арматурою пробило череп і покалічило тіло хлопчика. В день аварії Андрія було доставлено в реанімацію Дитячої обласної лікарні з переломами та відкритою черепно-мозковою травмою.Було проведено складну операцію.

 — Стан брата досі важкий, він тільки на кілька хвилин приходить до тями, а далі медики знову вводять його у сон, аби він не страждав від болю, — ділиться старша сестра постраждалого Марина Тарасюк.

 — Син час від часу приходить до тями, з ним постійно чоловік, — говорить мама хлопчика Тетяна. — Син розуміє, що до нього говорять. Стан важкий, із голови йде кров.

Лікарі утримуються від прогнозів. Попереду в школяра ще кілька операцій та складна реабілітація.

 — Пошкодження мозку серйозне,— каже нейрохірург Дитячої обласної лікарні Сергій Волощук. — У хлопця був скальчато-вдавлений перелом кістки у лобній ділянці, важка проникаюча черепно-мозкова травма, забій із стисненням головного мозку, а також закритий перелом правої плечової кістки, забої кінцівок. Буде ще оперативне втручання, яке направлено на пластику дефекту, бо дефект великий — 9 на 6 см. Треба буде закривати порожнину черепа. Це станеться, коли він вже вийде з цього стану. Ще потрібно прооперувати пошкоджені плече та шелепу.

Для бажаючих підтримати родину Тарасюків, вказуємо реквізити банківської карти сестри постраждалого Андрія:

Приватбанк: 5168 7573 6224 0857
Отримувач Тарасюк Марина Сергіївна

 

Читайте також:

Може вийти під заставу у 181 тисячу: про перший суд над водійкою з аварії на Богуна

«Була у важкому стані алкогольного сп'яніння, 3.3 проміле». Що чекає водійку за ДТП на Богуна?

«Арматурну сітку витягали з голови». Більше про ДТП, де п'яна водійка наїхала на 13-річного Андрія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (147)
  • Джексон Всемогущий

    Это называется Слава Украине! На Украине сейчас такое это норма нацики, анархия, коррупция хаос. Здобулы гиднисть епт.
  • Максим Машталир

    СУДДЯ КОНЧЕНИЙ УБЛЮДОК ...
  • Максим Машталир

    Сподіваюсь те бабло яке судді дали за таке рішення )) не піде йому на користь і його родині.....і взагалі це рішення не законне так як вона несе суспільну небезпеку + рецидивістка її не можна було випускати під заставу !!!!!!!!! но бабло робить свою справу ...суддя підар....
  • Jerzy Krajkowski

    Родичам хлопця самим потрібно бути і суддями і прокурорами для себе.
    Зробити нещасний випадок цій курві не так вже й складно.

    Читач00 reply Jerzy Krajkowski

    так вот и сделай так, помоги людям а мі тебя поддержим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up