Дмитро Слободянюк: Слов’янськ - Донецьк - Одеса, хто наступний?

Дмитро Слободянюк: Слов’янськ - Донецьк - Одеса, хто наступний?
Майже 70 років у всієї України початок травня асоціюється з Днем Великої Перемоги 9 травня, парадами, усміхненими обличчями дітей, квітами, парадами.

Хто очікував, що на травневі свята не можна буде піти в похід Кримським маршрутом, хто думав, що страшно буде їхати на Схід України, або, навіть, в сусідню Одесу? Нині страшно вийти й у Вінниці, адже вже декілька днів по місту шириться інформація про російських агентів у Вінниці.

Сьогодні мешканці Донецька сподіваються, що все закінчиться в Слов’янську, жителі Одеси переживають за близькість до Придністров’я. Багато аналітиків вважає, що Росії Схід не цікавий (Луганськ, Донецьк, Харків), а цікавий Південь (Миколаїв, Херсон, Одеса), аби контролювати басейн Чорного моря. Ще місяць тому вінничани «раділи», що нас Росія не зачепить, але ж зараз переконуємось, що росіяни діють послідовно, заздалегідь сплановано та обережно. Наближеність до Придністров’я навіює страх як керівництву, так і простим жителям області.

Не слід відкидати ідею, що чим ближчий день виборів, тим агресивніше будуть діяти сепаратисти. Люди вже б сьогодні пішли голосувати, лишень би не втрачали людські життя. Кого б не обрали президентом, найголовнішим його завданням буде зберегти цілісність України та привести країну до стабільності. У випадку роздачі портфелів або ж кумівства - у жовтні-листопаді отримаємо новий Майдан.

Відео дня
> Скільки ще буде людських жертв? В якому місті з’являться сепаратисти вже завтра? Який план у Росії? Чи є поруч з нами зрадники? На всі ці запитання ми не знаємо відповіді. Лише час розставить усе на свої місця. Нам залишається бути пильними, єдиними, любити свободу, яку нам подарували наші дідусі та бабусі, та шанувати Україну!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    голосуєм за Симоненка!!!!
  • Anonymous

    бандера в будку і не гавкай
  • Anonymous

    ВАЖЛИВО! Подписываем петицию о признании России спонсором терроризма! Переходите на страницу петиции https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT заполняете форму E-mail address * First Name * (имя) Last Name * (фамилия) Challenge Question * (тут надо ввести ответ на вопрос, который написан над полем, переводите через google translate если не знаете английский) далее нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT ждете письмо на почту переходите по ссылке из письма (... to confirm this is a working email address: ...) попадаете на страницу петиции нажимаете зеленую кнопку SIGN THIS PETITION Подключаем всех друзей и знакомых! Репостим по всем сайтам! или Шаги такие. клікнуть тут (или скопировать в поиск) https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM 1) Відкрити акаунт (клікнуть create account) 2) вписаnи свій і-мейл, (e-mail address), потім своє ім*я (fist name), потім своє прізвище (last name), потім свій індекс (zip code) 3) відповісти на просте питання англійською (Challenge Question) 4) потім зайти на свою і-мейл скриньку, там буде повідомлення від whitehouse для підтвердження реєстрації. У повідомленні перший лінк клікнути. Вийдеш на сторінку із петицією, потім клікни SIGN. петиція 1 https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM петиція 2 https://petitions.whitehouse.gov/petition/weapon-ukraine-protect-against-russian-aggression/QjSRkPHF петиція 3 https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-full-scale-economic-sanctions-against-russia-stop-aggression-ukraine/mFrQKjb3
  • Anonymous

    Слободянюк та еще марионетка...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up