Залишатися красивою у жаркі літні дні: 8 хитрих прийомів

Залишатися красивою у жаркі літні дні: 8 хитрих прийомів
Як залишатися красивою у жаркі літні дні

Після тижню дощів у Вінницю повернулася спека. Існують хитрі прийоми краси, які можна використати, коли температура сягає 30˚С і наближається відпустка. 

Вінницький косметолог, Анна Савчук, дає декілька актуальних порад для догляду за шкірою влітку. У домашніх умовх слід використовувати очищаючий гель та тонік для очищення. Варто звертати увагу на компоненти, які залежать від типу шкіри. Для чутливої та сухої – депантенол, алое-вера та інші гіпоалергени. Вони матимуть зволожуючий і живильний ефект. Якщо шкіра жирна та проблемна, головними активними компонентами мають бути депантенол, ефірні масла чайного дерева, ментолу та імбиря. Їх дія буде заспокійливою та заживляючою. Крім цього, влітку варто пілінгувати шкіру легкими скрабами раз у 2-3 дні.

Якщо після жаркого сонця шкіру треба відбілити, можна використовувати професійні креми на основі екстракту огірка. Щодо професійного догляду, слід звернутися до косметолога і зробити маску відповідно до вашого типу шкіри.

Ми також переглянули найреспектабеьніші світові журнали краси і стилю: Seventeen, Cosmopolitan,  InStyle, – та вибрали найактуальніше.

Відео дня
  1. Коли температура на вулиці зростає, не використовуйте дуже багато макіяжу для основи – достатньо крему ВВ. Він зволожує і надає певний відтінок.
  2. Замість того щоб щотижня ходити на педикюр, можна зберігати свої стопи гладенькими завдяки звичайній картоплі. Розріжте її навпіл і занурте у грубу морські сіль. Тепер картоплину можна використовувати як засіб для пілінгу і швидко позбутися зайвої шкіри.
  3. Коли дуже жарко, лак для нігтів може утворювати бульбашки під час його нанесення. Щоб уникнути цього, поставте лак для нігтів у холодильнику за годину до нанесення.
  4. Щоб уникнути жовтих плям на білих футболках (а таке трапляється), нанесіть на них лимонний сік перед тим, як кинути в прання.
  5. Не залежно від того, який у вас колір волосся, сонце і солона вода можуть легко його змінити. Яблучний оцет допоможе повернути колишню яскравість. Налийте оцет у розпилювач, розприскайте на волосся. Зачекайте 10 хвилин і сполосніть голову. Так, ваше волосся не буде вигорати набагато довше.
  6. Пересушене волосся можна врятувати з авокадо. Перемішайте у блендері спілий авокадо, яйце, столову ложку меду і столову ложку кокосової олії. Нанесіть її на волосся від коренів до кінчиків, одягніть шапочку для душу на 20 хвилин. Потім змийте.
  7. Після пляжу нанесіть на шкіру дитячу пудру і його можна буде змести взагалі без проблем.
  8. Для того щоб зняти штучну засмагу від крему чи бронзатора, перемішайте ложку столової соди з водою, щоб утворилася паста, і нанесіть на ділянки шкіри, де вам потрібно вирівняти засмагу.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up