За вихідні у центрі вакцинації проти Covid-19 щепили 733 вінничанина

За вихідні у центрі вакцинації проти Covid-19 щепили 733 вінничанина
  • У Вінниці 12 та 13 червня працював центр масової вакцинації населення проти Covid-19. 
  • В суботу тут вакцинували — 368 бажаючих, в неділю — 365. Загалом 733 людини.

Щеплення проводилось вакциною китайського виробництва «CoronaVaс», яка пройшла сертифікацію у Європі і визнана ВООЗ. Про це у фейсбук пише Вінницька міська рада.

Центр вакцинації розмістився в «Експоцентрі» торгово-промислової палати.

Відео дня

— У центрі ми забезпечили усі умови для безпечного процесу вакцинації. Медичні працівники слідкували, аби містяни дотримувались соціальної дистанції та були в масках. Обов’язково після  вакцинації люди залишались у приміщенні ще пів години, щоб лікарі могли спостерігати за їхнім самопочуттям. Також про всяк випадок біля центру чергувала бригада «швидкої», але її допомога не знадобилася. Чотири вакцинальні команди щеплювали усіх охочих, незалежно від того, чи реєструвались вони у системі «Дія». Головні умови для вакцинації — гарне самопочуття та місцева прописка. Ми плануємо на наступні вихідні у місті відкрити ще кілька центрів масової вакцинації населення. Вінничанам, які мають бажання  щепитись, хвилюватись не варто — вакцина є у достатній кількості, — зазначив директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Також у Вінниці щовихідних проводять масові вакцинації у стаціонарних пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Тут вакцинують людей з листа очікування та зареєстрованих в додатку «Дія», яких попередньо запрошують сімейні лікарі.

У Вінниці запрацював Центр масової вакцинації. Розповідаємо, як ми робили там щеплення

 

Читайте також:

Одна смерть та 11 нових випадків. Дані про COVID-19 станом на 14 червня

В Україні 420 нових випадків COVID-19. Яка ситуація на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up