«Вінницяхліб»: Споживайте безпечний продукт! (Пресслужба Концерну Хлібпром)

«Вінницяхліб»: Споживайте безпечний продукт!  (Пресслужба Концерну Хлібпром)

В умовах карантинних заходів Концерну Хлібпром як відповідальний виробник та роботодавець вжив усіх необхідних заходів задля безпеки своїх працівників та виготовлення безпечного продукту найвищої якості.

Концерн Хлібпром -- одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке представлене торговими марками Agrola, 2go, Вінницяхліб, Bandinelli, Люблянна, Джуні. В умовах сьогодення підприємство продовжує випускати хлібобулочну продукцію у повному необхідному для населення обсязі зі всіма необхідними засобами безпеки.

На підприємстві «Вінницяхліб» - підрозділі Концерну Хлібпром, впроваджена міжнародна система безпеки та якості харчових продуктів HACCP, яка передбачає суворий контроль за такими процесами:

  • До роботи допускаються виключно здорові працівники
  • Регулярне проведення різноманітних санітарних заходів та інструктажів
  • Суворий контроль за правилами особистої гігієни, використання спеціалізованого одягу, регламентів дезінфекції
  • Суворо контролюємо точки потенційного ризику для продукту
  • На кожному з наших харчових підприємств працює акредитована лабораторія, яка здійснює контроль за якістю на всіх ланках виробництва продукту – від прийому сировини до готового виробу.

При належних впроваджених системних заходах на підприємстві жодна загроза не завадить споживачам за  будь-яких обставин і надалі зберігати звичний безпечний і смачний режим харчування.

Проте задля гарантування найвищого рівня безпеки в час поширення коронавірусу COVID-19 на підрозділі Концерну Хлібпром заводі «Вінницяхліб» вжито додаткових підсилюючих застережних заходів.  

Додаткові заходи безпеки

На усіх прохідних, сходових клітках, у кімнатах прийому їжі встановлено додаткові дезінфектори, обов’язкове використання яких додатково контролюється. Для оцінки фізичного стану кожному працівнику перед входом на підприємство вимірюють температуру тіла безконтактними термометрами. Вдвічі частіше проводиться вологе прибирання з хлором з обов’язковим протиранням рукояток та часто використовуваних поверхонь. Всі працівники забезпечені захисними засобами такими, як маски та рукавиці з відповідними інструкціями їх використання для мінімізації поширення вірусів.

 

Працівники найбільша цінність компанії.

Керівництво перебуває в постійному контакті з лікарями і за їх рекомендаціями медпункт заводу постійно поповнюється профілактичними препаратами та вітамінами, які можуть мати імуномодулюючу та противірусну дію. Відповідно кожен працівник після консультації з терапевтом має можливість отримати необхідний препарат для додаткового бар’єру від вірусів.

В цей час працівники виробництва так само, як і медики і інші працівники ургентних служб, не мають можливості залишатися дома, а щодня виходять на роботу для здійснення свого обов’язку. Тому адміністрація підприємства прийняла рішення про закупівлю фруктів багатих вітаміном С та іншими антисептичними властивостями для підсилення вітамінної дієти наших працівників.

ДОСТАВКА ЛЮДЕЙ на підприємства

Задля додаткової безпеки працівників всі вони без винятку доставляються з та на роботу власними маршрутами без користування громадським транспортом чи іншими муніципальними розвозками. Автобуси доставки обробляються дезінфікуючими розчинами до посадки та після висадки для безпечного проїзду.

Купуйте лише пакований хліб!

Концерн Хлібпром як соціально-відповідальна компанія давно говорить про необхідність купувати лише пакований хліб. На жаль, наше суспільство не було готове до такого продукту, поки ми не стикнулися з великою загрозою. Багато хто до сьогоднішнього дня вірив  у пост-радянські міфи: Хліб в упаковці не такий смачний, як хліб без упакування…Непакований хліб свіжіший…. Хліб потрібно потримати на дотик та вибрати найм’якший… Упаковка значно здорожує продукт тощо. В сьогоднішніх умовах протидії поширенню вірусів ми почали особливу увагу звертати на безпеку продуктів харчування та купувати перш за все упакований хліб. І це правильний вибір споживача, який повинен бути таким не лише в умовах карантину.

Перш за все, якщо Ви купуєте неупакований продукт – ви ризикуєте придбати продукт невідомого складу і походження. На упаковці хлібобулочної продукції ви завжди знайдете інформацію про виробника, склад продукту, інгредієнти, дату виготовлення та умови зберігання. Тоді як про складники хліба без упаковки можна лише здогадуватися.

Упаковка захищає хліб від мікроорганізмів, які супроводжують виріб від моменту виходу з печі до споживання.

Матеріал упаковки – безпечний для здоров’я. Ми використовуємо пакувальні матеріали, які у контакті з харчовими продуктами відповідають стандартам, що забезпечують формування державної політики у сфері охорони здоров'я.

Сучасна упаковка, в основному перфорована, має невеликі отвори, які дозволяють хлібу «дихати», не зазнаючи стороннього впливу середовища. Відповідно упаковка допомагає хлібу довше залишатися свіжим.

Завод «Вінницяхліб максимально збільшив потужності для пакування усієї продукції. Підприємство  готове забезпечити нею усіх споживачів на 100%.

Концерн Хлібпром – гарантуємо безпеку та якість!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up