У Вінниці від СOVID-19 помер 51-річний лікар Ігор Данилюк, який працював в Пироговці

У Вінниці від СOVID-19 помер 51-річний лікар Ігор Данилюк, який працював в Пироговці
  • Вчора, 5 серпня, від коронавірусу помер лікар Вінницької обласної клінічної лікарні ім. Пирогова Ігор Данилюк.
  • Чоловік поступив в лікарню в вкрай тяжкому стані.

За інформацією Вінницької ОДА, у Вінниці від ускладнень коронавірусу помер чоловік.

— 51-річний вінничанин працював лікарем клінічного високоспеціалізованого гематологічного відділення Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова, — зазначають у відомстві.

З власних джерел журналісти RIA/20minut.ua дізнались, що у відділенні був спалах коронавірусу. Також ми з'ясували, що помер лікар-гематолог Ігор Данилюк.

Відео дня

Він поступив у понеділок, 3 серпня, в міську лікарню №1 у вкрай важкому стані. Лікаря відразу оформили в реанімаційне відділення з приводу:

  • СOVID,
  • негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія 4 класу,
  • дихальна недостатність, 
  • 80% враження легень по СКТ,
  • постійно залежний від кисню.

Чоловік хворів гіпертонічною хворобою другого ступеня, ожиріння 2-3 ступеня.

— Враховуючи стрімке наростання гіпоксії, вранці 5 серпня переведений на ШВЛ. Через швидке наростання респіраторного дестрес-синдрому та набряку легень 5 серпня констатували смерть, — повідомляє джерело.

Заступник голови ОДА Наталя Заболотна дала доручення Управлінню Державної служби України з питань праці у Вінницькій області утворити комісію з розслідування випадку смерті лікаря.

Редакція RIA/20minut.ua висловлює щирі співчуття родині Ігора Данилюка.

 

Читайте також:

У Вінниці від коронавірусу померла жінка. За добу виявили 32 випадки по районах

Дані по СOVID-19 на 3 серпня: в Україні + 990 за добу. На Вінниччині три смерті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (386)
  • Людмила Дзюба

    Дякую за прекрасні і щирі слова в адрес Ігоря.Я мати сина ,який втратив такого найкращого в світі батька.Я інфекціоніст і достеменно знаю з перших хвилин все ,що з ним було з початку хвороби.ПРОШУ ВСІХ не приносити смуток в душу моїй дитині.Син ще молодий,20 років, боляче переносить питання матеріальної заінтересованості чи інші звинувачення в адресу свого батька...Син читає ваші коменти.Він для нього залишиться найкращим і найулюбленішим батьком.Ми всі під Богом ходимо, кого,коли  і яка хвороба знайде- час покаже.Але ніяка істота(по іншому не скажу) НЕ МАЄ ПРАВА ОБРАЖАТИ ЛЮДИНУ,ЯКА СТІЛЬКИ ВРЯТУВАЛА ЛЮДЕЙ ЗА СВОЄ ЖИТТЯ!!!Він всього себе і за рахунок власного життя віддав людям,рятуючи інших.Не знаєте-краще мовчіть.
  • Валентина Дешко

    Дуже,дуже шкода,я його знала. ...
  • Люда Люда

    На хера писать эту муть. Оставьте себе подробности.
  • Олексій Харченко

    Вічна пам'ять царство небесне
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 18:58 смс для Анечки 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up