Три смерті від коронавірусу за добу. Розповіли, як померли дві жінки та чоловік

Три смерті від коронавірусу за добу. Розповіли, як померли дві жінки та чоловік
  • Наразі в області зафіксували 2462 випадків коронавірусу. + 46 нових за добу та  три чергові смерті.

За останню добу зареєстрували три летальні випадки від ускладнень коронавірусу.

За інформацією Вінницької ОДА, померли дві жінки, 60 та 80 років, і 77-річний чоловік.

60-річна жінка,проживала в м. Могилів-Подільський.

Відео дня
  • Доставлена в інфекційне відділення ОЛіЛ Могилів-Подільською Бригадою ЕМД 22 липня в вкрай важкому стані, госпіталізована в реанімаційне відділення, де відразу проводились реанімаційні заходи, від яких ефекту не було.
  • Через 33 хвилини- констатовано смерть.
  • При житті відібраний біологічний матеріал на ПЛР, який протестований 23 липня - позитивний.
  • Діагноз: не госпітальна двобічна полісегментарна пневмонія, 4 клінічна група, дихальна недостатність 4, гострий респіраторний дестрес синдром, набряк легень, ковід.

Чоловік 77 років, житель Вінниця, поступив 6 липня в міську лікарню №1.

  • Через 5 днів  переведений в реанімаційне відділення на ШВЛ.
  • 23 липня констатували смерть.
  • Діагноз: ковід, двохстороння полісегментарна пневмонія, респіраторний дистрес синдром, набряк легень, ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба 2, хронічна недостатність нирок.

Жінка 80 років жителька Вінниці.

  • Поступила 10 липня в МКЛ 1 в важкому стані.
  • Через 3 дні переведена в реанімаційне відділення на ШВЛ.
  • Діагноз: ковід, двобічна полісегментарна пневмонія, 4 клінічна група , дихальна недостатність 4, респіраторний дистрес синдром, набряк легень, гіпертонічна хвороба 2.

 

Читайте також:

До 31 серпня продовжили адаптивний карантин в Україні. Подробиці

У МОЗ пообіцяли, що з 1 вересня школи України запрацюють у звичному режимі (ОПИТУВАННЯ)

За добу в 13 мешканців Вінниччини виявили коронавірус. Цифри по районах 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (63)
  • ольга марущак

    77 и 80 А МОЖЕТ ЭТО СТАРОСТЬ???
  • Natalia Rakovich

    Чому хворих людей відразу не перевели в реанімацію, а чекали 3-5 днів поки не померли?
  • Наталя Білейчук

    Перестали б видавати гроші, про вірус забули б, до чогось нового.
  • Лариса Сушинська

    Цікаво а скільки часу будуть ці лякалки: рік, два чи більше і чи вам самим не набридне отак кожного дня повторювати цю ковідну мантру..це ж поглиблює і так нелегку карму журналістів🤔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up