Маленькому Івасику встановили точний діагноз. Підтвердилися найгірші очікування

Маленькому Івасику встановили точний діагноз. Підтвердилися найгірші очікування
  • З вересня про п’ятирічного вінничанина Ваню Бедрія говорить вся Україна. У хлопчика виявили злоякісну пухлину мозку. Потім розпочався збір коштів на його лікування у турецькій клініці.
  • В останньому матеріалі про Івасика за 14 жовтня, ми писали про успішно проведену операцію. Видалили два з трьох новоутворень. Що змінилося з тих пір?

У жовтні, 10 числа, Івасику зробили операцію. Видалили дві пухлини. Лікарі сказали, що операція пройшла вдало. Хлопчик почав відновлюватись.

За п’ять днів його виписали з лікарні. Подальше обстеження та підготовка до хіміотерапії проходили амбулаторно. Але все ще у Туреччині.

Протягом двох з половиною тижнів хлопчику зробили всі необхідні тести, аналізи, у тому числі люмбальну (спинномозкову) пункцію.

Результати виявилися невтішними – у лікворі (спинномозковій рідині) було знайдено ракові клітини, що означає активізацію пухлини.

Було прийнято рішення про термінову зміну протоколу хіміо- та радіотерапії на більш складний і на думку лікарів більш ефективний.

Івасику підшкірно імплантували порт-систему. Вона призначається для уникнення повторних внутрішньовенних втручань, які трапляються при призначенні нових курсів хіміотерапії.

У той же час батьки Вані отримали результати молекулярно-генетичної діагностики, які підтвердили найгірші очікування щодо діагнозу – дифузна гліома з мутацією гена К27М. За класифікацією Всесвітньої організації охорони здоров’я така пухлина відноситься до IV ступені злоякісності.

У останній день жовтня п’ятирічний вінничанин почав курс радіо- та хіміотерапії.

– Почати його раніше не було можливості. Оскільки важливим фактором для початку радіотерапії було загоєння післяопераційних рубців, – розповідає мама Вані Євгенія Бедрій. – За час, що минув від операції, пухлина почала знову рости. Лікування не має миттєвої дії, а накопичення радіації та хімії відбувається поступово, тому стан Івасика погіршується.

Мама розповідає, що син став гірше ходити, говорити, менше користується правою ручкою. З’явилися складнощі з ковтанням рідини та подвоєння в очах.

– Ми продовжуємо лікування, щоб зупинити активний ріст пухлини. Паралельно шукаємо клініки та лікарів по всьому світу, які візьмуться за лікування саме нашої проблеми, – продовжує Євгенія. – Ми знаємо про ряд новітніх методів, які використовуються в боротьбі з гліомами. Як тільки отримаємо конкретну пропозицію – вирушимо на подальше лікування.

На сьогоднішній день існують позитивні результати експериментальних програм у Німеччині та Сполучених Штатах Америки. Батьки шукають можливості участі в них.

Більш детально про ситуацію: Його просто знудило у садочку. А потім у Івасика виявили злоякісну пухлину мозку

Від початку на лікування хлопчика необхідно було зібрати 70 тисяч доларів. Після дообстеження у турецькій клініці – ця сума подвоїлась.

Станом на 1 листопада родині Бедрій вдалося зібрати 124 600$ (За словами Євгенії, сума надходжень та кількість витрат відтоді майже не змінились).

З них 35 700$ – пішло на операцію; на консультації – 586$; обстеження – 7 530$, встановлення порту – 1 580$, супутні витрати – 1 910$, початковий етап лікування (перший місяць) хіміотерапія і променева терапія – 42 350$. Всього 89 656$.

Через погіршення стану, клініка встановила новий рахунок на підтримуюче лікування протягом року – 76 400$. Це за умови, що за цей час в Івасика не буде ніяких ускладнень.

Для оплати рахунку родині не вистачає 41 456$.

  • Карта ПриватБанку: 5168 7573 0588 4035

  • Бедрій Євгенія Володимирівна (мама)

 

Кілька постів батьків Івасика

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Rikz Bodnik

    И всем похер.

    Зато всем не похер, когда Полякова жопу показала.
  • Оксана Филимонова

    Господи только бы был жив!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up