ВІН І ВОНА. Приведіть себе у «подарунок», або Чого в ліжку хочуть чоловіки?

ВІН І ВОНА. Приведіть себе у «подарунок», або Чого в ліжку  хочуть чоловіки?
  • Багато жінок часто поводять себе скуто у ліжку або ж навпаки, демонструють гіперактивність.
  • Як знайти золоту середину і дізнатися, чого насправді хочуть чоловіки від жінки під час близькості?

Здавалося б, більшість жінок прекрасно знає, що подобається чоловікам у сексі. Ну, там, ажурні панчохи, туфлі на підборах, красива білизна. Але це не все. Важливий сам процес, фізичне і  психологічне задоволення кожним моментом: виглядом, запахом, звуком, гостротою відчуттів. Відтак, жінкам у ліжку експерти рекомендують не просто одягнути спокусливі трусики і лягти в ліжко, очікуючи сексуального урагану, а самій ініціювати його.

1. Провокувати

Чоловікам подобаються жінки, що проявляють в сексі ініціативу або, ще краще, провокуючі сам статевий акт. Банальна істина свідчить: для нього немає нічого більш спокусливого, ніж збуджена дівчина, яка бажає пристрасного з ним сексу. Вашому коханому дуже важливо постійно знати, що ви його хочете. Не бійтеся спонтанно проявляти свій ентузіазм. Наприклад, відправивши серед білого дня повідомлення еротичного характеру. Чоловік вітають ініціативу, але перехід жінки на агресивну поведінку в ліжку викличе захоплення лише в одиниць.

Відео дня

2. Експериментувати

Для чоловіків секс є досить пріоритетним заняттям і тому цілком може стати вагомим аргументом на користь довгого і щасливого кохання, а для жінки — своєрідним важелем управління відносинами. Експерименти в ліжку — відмінний стимулюючий засіб для чоловічої статі. Сексуальне бажання як апетит: ми всі хочемо спробувати різне, щоб не було нудно. Чоловік хоче бачити в ліжку таку жінку, яка здатна подарувати йому нові унікальні відчуття.

3. Збуджувати

Навіщо витрачати великі гроші на еротичну нижню білизну, якщо через дві хвилини вона опиниться на підлозі? Пригальмуйте. Роздягайтеся повільно-повільно. Він буде в захваті від «попереднього перегляду картинки», яка скоро опиниться в його руках. Одягніть сексуальну білизну, доповніть свій образ мереживними панчохами і сміливо ведіть улюбленого в кімнату з великим дзеркалом.

4. Робити компліменти

Не тільки жінки люблять вухами і потребують того, щоб час від часу чути компліменти і похвалу своєї зовнішності. Чоловіки дуже ласі на солодкі (і трохи улесливі) зауваження і слова. Ваш партнер хоче знати, що він володіє чимось особливим, що збуджує жінку. Це може стосуватися його зовнішності, руху, який він зробив, вдалого жарту або інтелектуальних здібностей. Не соромтеся говорити, які його якості ви вважаєте надзвичайно сексуальними, і його самооцінка підвищиться.

5. Вийти з темряви

Під час сексу залиште включеним світло і продемонструйте тим самим свою довіру партнеру. Чоловікам дуже подобається бачити жінок оголеними, розглядати їх, вивчати, знайомитися з кожною частинкою тіла. Досить займатися коханням в темряві або кутатися в простирадлах! Не обов’язково запалювати всі лампочки в будинку, досить інтимного світла пари свічок, сяйва включеного телевізора або променів світла, що нахабно пробиваються через фіранку. Використовуйте ці маленькі хитрощі для створення ефекту, як у кіно. Чоловіки за природою візуали і збуджуються, дивлячись на свого партнера. Крім того, більшість представників сильної статі мріють, щоб їх дамам теж сподобалося спостерігати за інтимним процесом. Ті, хто наважиться на відверту самостійну стимуляцію при світлі перед своїм чоловіком, отримають додатковий пристрасний бонус.

6. Втілювати бажання

Будь-якому чоловікові хочеться, щоб його жінка була легка на підйом і не соромилася своїх еротичних бажань. Немає нічого більш сексуального, ніж втілити в життя любовні фантазії партнера. Багато чоловіків бояться зізнатися в своїх мріях зі страху бути відторгнутими. Розкажіть йому про ваші фантазії і розпитайте про його. Зробіть перший крок до того, щоб втілити їх у життя: не обов’язково точно виконувати задумане, але ви можете знайти компроміс, який допоможе обом насолодитися процесом. Або, ще краще, разом придумати і виконати сексуальний експеримент мрії.

7. Не мовчати

Чоловіки люблять не тільки очима, а й вухами — звуки в ліжку їх збуджують. У поняття «ідеальна коханка» вони, в тому числі, вкладають м’який низький тембр голосу і негучну звабливу манеру розмови. Занадто багато слів не потрібно. Не варто без зупину щебетати на вушко про те, як пройшов день. Цікавий спосіб розпалити неабиякі пристрасті — брудні слівця. Їх використовувати в ліжку треба своєчасно і віртуозно. Дурне вигукування брутальних іменників, дієслів і прикметників може привести до роздратування. Придивіться уважніше: якщо помітні ознаки виключно емоційного, але не сексуального збудження, то, швидше за все, партнер просто в люті.

8. Бути спонтанною

Ви з тих жінок, у яких має бути все продумано і напоготові, щоб зайнятися коханням? Або в сексі, як і в житті, ви обожнюєте елемент несподіванки? Спонтанність — ідеальне паливо для лібідо. Чоловіки люблять все незвідане, їм подобається відчувати адреналін і нові відкриття в сексі. Фактор сюрпризу сприяє виробленню гормону дофаміну, який загострює почуття задоволення і особливого задоволення від життя. Наприклад, кожен чоловік думає про секс в нестандартних місцях, як в еротичному кіно. Запропонуйте своєму партнеру зайнятися сексом на приватному пікніку або на узбережжі, купаючись в останніх променях сонця.

9. Не зациклюватися

З часом в сексуальних стосунках пари неминуче настає момент, коли обидва знаходять 1-2 позиції, в яких вони відчувають себе комфортно. Але, як показує статистика, велика кількість пар розлучаються з поправкою на те, що їм нудно в ліжку. Не соромтеся пробувати нове і несподіване, направляйте партнера словами в вірне русло. Чоловіки звикли постійно на практиці поповнювати багаж знань. Рухайтеся, шукайте нові пози, щоб допомогти йому вчинити феєричні відкриття. І не забувайте золоте правило всіх чоловіків без винятку: справжня жінка повинна бути господинею на кухні, панною в гостях і коханкою в ліжку.

Наталія Ішкова, психотерапевт у транзакційному аналізі, сексологіі та гештальті:

— Приведіть себе у«подарунок». Це особливий стан готувати себе.Тому читайте до кінця. Поїхали.

1. Ти не худа, а смачна. Ніяких висушених жіночих торсів. Насолоджуйся саме своїм тілом. Найважливіше, щоб були пропорції. Можна бути хоч пишечкою, але при цьому пропорційної і неймовірно смачною.

2. Реагуй якось під час сексу. Не сопи, не крихчи, не   терпи. Амплітудно, пристрасно реагуй голосом, танцюючи  тілом тремти, вигукуючи і захоплюючись. Чоловікові важливо розуміти і відчувати, що тобі cool. Це заводить.

3. Сама запропонуй. Іноді. Іноді — це іноді. Наполягаю. Промовою або позами.

Промовою — це відверті пропозиції по телефону або за чашкою чаю, де б не перебували.

Позами — це самостійне прийняття необхідного положення для того, щоб він увійшов.

4. Глибокі поцілунки, або хто як може. Пристрасно, з неймовірним задоволенням.

5. Гнучке тіло. Тіло в відмінному тонусі, щоб прогнутися, розсунути широко ноги, прийняти незвичайну позу або якось вміститися на вузькому підвіконні.

6. Віддаватися процесу — без залишку.Не звертаючи уваги на навколишній контекст.

7. Смачно пахнути. І я зараз не про парфуми, а про запах тіла.

8. Експерименти. У сексі теж треба розвиватися для оргазмічності.

Висновок. Класних коханок, як і класних коханців — дуже мало, але це того варте.

Знаю, що могла викликати цим постом трохи збентеження, сорому або навіть злості. Тема сексуальності і сексу закрита, її соромляться, але вона є.

Ще раз зроблю акцент, ідеальна коханка —  це не означає повія, або жінка, яка веде чоловіків.

Коханка — це жіноча роль, коли ти вранці для дочки найкраща мама, а коли чоловік прийшов — до нього зухвала, пристрасна і сексуальна.

На жаль про те, як грати цю роль, замислюються лише деякі, а роблять одиниці. Але ти прочитала цей пост, а значить ти в списку тих одиниць, кому пощастило.

Будеш приводити себе в подарунок? Готова? Я готуюся.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Мереживна білизна або В чому полягає жіноча сексуальність?

ВІН І ВОНА. Досить соромитися або чуттєвий світ кунілінгусу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Nina Mezhybovska

    Бл...*
  • Читач48

    сексуальні фантазії автора???
  • Abrazovska Alyona

    Актуально до 8 березня😂😂😂
  • Larisa Nikolaevna

    Це відноситься до вінницьких новин?

    Вадим Зєнченко reply Larisa Nikolaevna

    Larisa Nikolaevna якщо я правильно зрозумів, то тут не про здійснений статевий акт(ура - він відбувся!!!) З адресою, як новину для тих кому не вистачає інформації. А про покращення відносин і вирішення проблем про які соромляться говорити. Адже показувати неправдиве порно в усіх фільмах, каналах, яке всі надивились і в сім'ях проблеми бо в житті не так, як в збочених фантазіях. Тому вибачте за відвертість. Що тому, що іншому не місце в публічних змі. Але перекос існує.

    Larisa Nikolaevna reply Larisa Nikolaevna

    Вадим Зенченко а секс у Вінниці пейшов до категорії новин??

    Larisa Nikolaevna reply Larisa Nikolaevna

    Anton P Mantis мене не треба спонукати)),а прав у мене і так вагон , нема потреби щось виборювати 😀

    Наташа Дячинська reply Larisa Nikolaevna

    Вадим Зєнченко а де дівся?

    VVell Nikolaevich reply Larisa Nikolaevna

    Larisa Nikolaevna  да! Срамота...

    Вадим Зєнченко reply Larisa Nikolaevna

    Larisa Nikolaevna у Вінниці сексу немає?

    Anton P Mantis reply Larisa Nikolaevna

    Larisa Nikolaevna Ну, Вас спонукають до панчох і мережива. Думаю, це якось повʼязано з восьмим березня і боротьбою жінок за права. Але це не точно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up