ВІН І ВОНА. Мереживна білизна або В чому полягає жіноча сексуальність?

ВІН І ВОНА. Мереживна білизна або В чому полягає жіноча сексуальність?
  • Жіноча сексуальність — поняття дуже складне та таємниче. Чимало жінок помилково вважають, що справа у модельній зовнішності та відвертому одязі.
  • Сексуальна жінка — не обов’язково володарка пишного бюсту та підкачаних сідниць. Весь секрет у любові до себе, говорять психологи.

Міфів, пов'язаних з сексуальністю, безліч. І один з них — як саме треба постаратися жінці, щоб чоловік її хотів. Буває, що жінка далека від ідеальних параметрів, а в неї багато шанувальників. У той же час довершена фотомодель може бути нещасна в коханні. То в чому полягає жіноча сексуальність?

Про жіночі заморочки

І полягають вони у тому, що якщо ти (далі голосом суворої жінки з плакату) не будеш голити ноги; будеш з'являтися перед чоловіком без макіяжу і в плюшевому халаті; відмовляти чоловікові в його найвитонченіших втіхах; взагалі відмовляти; розповідати про свої жіночих хвороби; не качати попу, губи, груди; будеш товстіти; худнути; пітніти; мати прищі; не зустрічати його ввечері в костюмі стюардеси або медсестри; не робити депіляцію бікіні і мінет, то він тебе обов'язково розхоче і піде до іншої. 

Що ніжна чоловіча ерекція не витримує вигляду не тюнінгованої жіночої фізіології, і якщо він побачить тебе з неголеними ногами і не в мереживній білизні, а в якихось смішних трусах, то негайно втече. Ви серйозно? 

Відео дня

Існує стереотип, що чоловіки цінують в жінці тільки  зовнішність, розкішну фігуру і покірність. Але насправді якщо чоловік налаштований серйозно, він звертає увагу зовсім на інші якості. 

Якщо чоловік кохає жінку, він кохає її і без депіляції, і хоче не лише в мереживі. Якщо в коханого почуття минули, то слухати вам претензії до кінця днів, навіть якщо бюст у вас досконалий, а мінет у вашому виконанні — нереальний.

Просто будь

Безумовно, у кожного чоловіка є свої переваги щодо жінок. Комусь подобаються блондинки, комусь брюнетки, одним худенькі, іншим — з формами. Когось приваблюють зовсім юні дівчата, а хтось без розуму від жінок.  Впевненість у собі часто прикрашає людину більше, ніж зовнішній вигляд. Коли жінка відчуває себе карколомною, всі інші думають так само. Тому:

1. Будь сексуальною

Не корч із себе сексі цяцьку, одягаючись як дешева повія, манірно потираючи пальцями келих і стріляючи оченятами. Просто будь. Сексуальність — це самодостатній стан, який не залежить від того, спокушає тебе хтось наразі чи ні, чи ти зваблюєш когось, чи є в тебе статевий партнер чи ні. Жінка може бути самотньою, але при цьому неймовірно сексуальною. Сексуальність виявляється за рахунок любові до свого тіла, здатності давати собі тілесні задоволення. Які у тебе стосунки з твоїм тілом, до речі? 

2. Будь жіночною

Насамперед це означає, що ви не претендуєте на владу і згодні з тим, що чоловік повинен бути вам партнером. А значить, у вашій поведінці проявляються такі риси, як емоційність, тендітність, ніжність, щирість, вірність. Грубість і агресивність виключаються. Таких жінок хочеться захищати і піклуватися про них.

3. Створи власний імідж 

Чим ти його збиралася зваблювати? Глибоким декольте, короткою спідничкою і шпильками? Що він там не бачив? Поки у вас не дійшло безпосередньо до сексу, навіщо тобі оголюватися? Ну, він кілька разів зробить це у своїх фантазіях і зрозуміє, що йому вже не настільки цікаво. Імідж повинен відповідати віку, статусу, обстановці, твоєму внутрішньому змісту. 

4. Почуття гумору не завадить

За опитуваннями чоловічої частини населення, саме ця якість є спокусливою. Занадто серйозні жінки, на думку психологів, можуть насторожити потенційного обранця. Коли вона часто жартує — з нею легко і просто.

5. Не «відморожуйся»

Хто навчає жінок тримати  коханого на відстані  і намагатися таким чином набити собі ціну?  Якщо чоловіка бажаєш, то чому б не показати йому це. Твій вогонь може запалити і його, за умови, звичайно, що в нього там вже жевріють вуглинки.

6. Вчися самоповаги

Це означає, що ти не будеш бігти за першим покликом до того, хто тебе не цінує і кому ти не потрібна. Не будеш посилати голі фото тому, хто тобі поки не близький. Не будеш терпіти зверхнє ставлення, грубі жарти. Це означає, що в будь-якій ситуації ти обереш себе, а не чоловіка.

7.Будь в гармонії з собою

 Будь-якому чоловікові буде приємно, якщо дівчина щиро цікавиться ним, його справами і успіхами. Дуже важливо бути гармонійною особистістю і випромінювати позитив, не тільки в певні дні, а щодня. До такої людини люди тягнуться, відчуваючи її сексуальну енергетику.

8. Вір в чоловіка

 Жінки, які вміють слухати і можуть надихати на подвиги, завжди цінувалися дуже високо. Це якість для чоловіків деколи важливіше зовнішньої краси.

Якою ж має бути жінка в ліжку, щоб звести його з розуму? Відповідає психолог Наталя Тернова.

— Активною. Лідером в сексі, звичайно, є чоловік, але це не означає, що треба лежати, як горезвісна колода. Прояв ініціативи дуже заводить чоловіків, будучи доказом їх затребуваності. А ваша пасивність буде розцінена як байдужість.

Розкутою. Не соромтеся своїх еротичних фантазій. М’яко підказуйте партнеру, чого б вам хотілося — він буде радий доставити вам задоволення. Будьте відкриті для експериментів. Чоловікам в ліжку дуже подобаються несподіванка і новизна. Запропонуйте зайнятися сексом в незвичайному місці, спробуйте нову позу, влаштуйте йому сеанс стриптизу. Будете легкою. Коханому сподобається.

Окрім цього всього, сексуальність — це бажання отримувати задоволення. І це стосується не тільки справ у ліжку. А й по життю. Бо сексуальність — це  переплетення зовнішньої краси, внутрішньої гармонії та любові до себе. 

Фільми про жінок, сексуальність і не лише

  • «50 відтінків сірого»

Сюжет: Анастейша Стіл — скромна студентка літературного факультету, яка живе разом з подругою-однокурсницею Кетрін. За тиждень до випускного в університеті Анастейша, на прохання своєї товаришки, повинна взяти інтерв’ю у молодого мільярдера-красеня. Згодом дівчина дізнається про сексуальні захоплення нового знайомого.

  • «Полуничка»

Сюжет: події фільму розгортаються наприкінці XIX століття у Парижі. Молода дівчина Марі виходить заміж за поета Анрі ж Реньє з корисливою метою.  Втім, у думках Марі надіялася, що з часом її серце спалахне почуттями до поета, однак цього не сталося. Якось заміжня Марі зустрічає П’єра. Той одразу захоплює її думки, адже його інтереси — еротика та подорожі, саме те, чим цікавиться і вона. 

  • «Служниця»

Сюжет: Події розгортаються в 30-х роках ХХ століття в Кореї, яка тоді була окупована Японією. Шахрай Граф пропонує молодій і бідній дівчині Соке взяти участь в афері. За планом, вона повинна прикинутися служницею і найнятися на роботу в маєток до багатої японки Хідеко. Таким чином Граф планує отримати доступ до жінки та її статків. Однак його ідеальний план на межі зриву через те, що між Соке та Хідеко спалахує пристрасть.


Читайте також:

ВІН І ВОНА. Досить соромитися або чуттєвий світ кунілінгусу

ВІН І ВОНА. Вінницькі знаменитості розповідають про першу закоханість і справжнє кохання

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up