ВІН І ВОНА. Досить соромитися або чуттєвий світ кунілінгусу

ВІН І ВОНА. Досить соромитися або чуттєвий світ кунілінгусу
  • Дехто вважає оральний секс — найінтимнішим з усіх статевих актів. Якщо говорити про кунілінгус,то не всім наважитися на такі втіхи легко.
  • За словами психологів, жінкам — через те, що соромиться свого тіла, чоловікам — бо не вміють правильно це робити, або переконані, що таке заняття не для мужчин.
  • Фахівці переконують, що правильно чи неправильно не існує. Всі упередження нерідко виявляються надуманими, а правила обговорюються індивідуально.

Досить значний відсоток дівчат досягає оргазму саме під час орального сексу. Як правило, більша увага під час кунілінгусу відводиться клітору. І не дарма, адже з точки зору фізіології клітор — дуже чуттєва частина жіночого статевого органу, має тисячі нервових закінчень, які дарують величезне задоволення. Проте кунілінгус окремі хлопці і дівчата до цих пір вважають чимось ганебним. Цю оману потрібно розвіяти, оскільки в ліжку прийнятно все, що подобається і не доставляє комусь з партнерів дискомфорт.

Коли він «за» 

Оральний секс подобається тим чоловікам, хто в першу чергу хоче зробити приємність коханій. Часто чоловіки сприймають готовність жінки до орального сексу, як абсолютну довіру до нього. Найчастіше оральний секс практикують пари, що знаходяться у відносинах довгий час, так, як між партнерами є певна ступінь довіри і відкритості. І, як відомо, це один з найбільш вірних способів довести дівчину до оргазму, так як при цьому відбувається найбільш інтенсивна стимуляція клітора.

В ході різних соціологічних опитувань, присвячених оральним пестощам, деякі чоловіки заявляли, що запах сексуально збудженої жінки стимулює їх власне збудження, ось чому вони так прагнуть дістатися до її клітора. Ще спрацьовує емоційний фон: задоволення, яке отримує дівчина, передається чоловікові, і змушує його більш інтенсивно переживати інтимний процес.

Відео дня

Більшості чоловіків подобається саме чути і бачити, як дівчина стогне і звивається від насолоди. Більш холодна і байдужа реакція, коли вона не подає ознак задоволення — тільки відбиває бажання що-небудь робити. Хоча в такому випадку слід поцікавитися, чи все їй подобається, можливо, допускаються помилки в техніці, адже все дуже індивідуально.

Коли він «проти» 

Як би це не звучало дивно, але в наші часи є ще такі чоловіки, що живуть за пуританскими правилами поведінки, в тому числі і в сексі. Вголос кожен третій суб'єкт чоловічої статі кричить про те, що чоловіки не проти орального сексу, а насправді кожен другий відмовляється від кунілингусу. І в кожного на те є свої причини.

Стійкі стереотипи. Нав'язані минулими роками упередження ніяк не викорінюються до сьогоднішнього дня. Мужики, які підкреслюють, що вони не плачуть, не виявляють слабкість, не прогинаються під жінкою, тим більше не пестять жіночі статеві органи. А значить, є ті, хто бояться бути висміяним, відмовляючись від того, щоб зробити приємне своїй партнерці. 

Негативний досвід. Вагома  причина, щоб відмовитися від орального сексу. Якщо колись хлопець намагався зробити обраниці добре, але у відповідь отримав жорстку критику, це може негативно відбитися на його сексуальній поведінці в майбутньому. Щоб уникнути нових невдач, він буде всіляко уникати повторних спроб.

 Відсутність досвіду. Банальне незнання, як поводитися під час орального сексу, що саме робити і як, щоб довести дівчину до екстазу, гальмує молодих недосвідчених хлопців. Щоб не виглядати в її очах невмілим, легше відмовитися від спроб. 

 Гидливість. Занадто суворі погляди на особисту гігієну можуть зруйнувати стійке бажання зробити обранці приємне. Думки про те, що там знаходиться багато мікробів, бактерій, що це не гігієнічно і неправильно, у деяких чоловіків перекраслюють бажання пестити жіночі статеві органи.

Релігійні упередження. Ще один фактор, що обмежує партнерів в постільних експериментах. Оральний секс для таких людей сприймається, як щось ганебне і занадто брудне. І щоб не відчувати себе збоченцем, простіше виключити зі свого статевого життя подібне задоволення.
 

Наталія Ішкова, психотерапевт у транзакційному аналізі, сексологіі та гештальті 

 «Хто кого з'їсть або мистецтво володіння своїм язиком» 

Маючи певні таланти в оральному мистецтві і в аналітиці, мені самій стало цікаво досліджувати дану тему. Секс не терпить брехні і дилетантства. Тут важливий апетит і майстерність.

 Чим статусніше партнер, тим більша у нього потреба   саме «з'їсти», і тим більше хитрішим є його язик. І   навпаки: чим нижче ступінь його в ієрархічній драбині,   тим... Побережу самооцінку останніх, і без моїх   коментарів їм, з низьким рівнем тестостерону, дістається по життю.

Сленговий вислів «to eat pussy», що означає кунілінгус, дослівно перекладається «їсти кицю», наштовхнув мене на думку: соціальний альфовий самець домінує в «зграї» і несвідомо задовольняє свою потребу, «поїдаючи» свою партнерку. Таким чимном він керує процесом, її насолодою, і нічого не загрожує її диханню. Тобто життю.

— Я можу тебе з'їсти, і я з'їм, а ти ще скажеш мені за це спасибі.

Наївна коханка вважає, що вона домінує під час куні, він — під час мінету. Видихніть, він домінує двічі. 

Кунілінгус — потужний інструмент чоловічого самозамилування і підтримки чоловічої самооцінки. Під час кунілінгусу стимуляцію переживає тільки жінка, чоловік — ні.

Чоловік тут тільки віддає. Однак не варто забувати про те, що жіночий оргазм — чоловіча власність. Здатність довести партнерку до оргазму — це одна з несучих балок чоловічої самооцінки.

Близькість зубів, щетини на чоловічому обличчі і можливість злизати всю змазку, робить кунілінгус  тваринною сексуальною практикою. Жінка абсолютно беззахисна в цьому процесі насолоди.

Під час кунілінгусу чоловік, його збудження переходить в лють незадоволеності, що підштовхує його до грубості.

Тому, після якісно зробленого куні, дуже хочеться відшльопати, відшмагати партнерку, входити різко, жваво, прихоплюючи її за волосся. Чи не так, гусари?

Тому, мої крихітки і високоповажні панове, куні, як подавання жінці пальто. Зазвичай це ще один, вельми ефективний спосіб для чоловіка утвердити свою владу над жінкою. І мені така чоловіча влада подобається.

У жінки є своя влада, але це вже зовсім інша історія.

Зволожуйте один одного, втішайте чуттєво і  ніжно, гаряче і жадібно, оргазмічно і божественно. Нехай між вами тане мед. Чудових вихідних і палкого вечора суботи!

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Вінницькі знаменитості розповідають про першу закоханість і справжнє кохання

ВІН І ВОНА. Кохати нарциса, або довічний абонемент до психотерапевта

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оlexander Vоladimirovich

    Кто не лизал тот не мужчина.лизания женской писички есть высшая наслаждения

    Оlexander Vоladimirovich reply Оlexander Vоladimirovich

    Обожнюю запах і смак вагіни
  • Петро Петрович

    Всем приятных выходных......👅

keyboard_arrow_up