З «Кубка чемпіонів» з тхеквондо вінничани повернулися з медалями та нагородами

З «Кубка чемпіонів» з тхеквондо вінничани повернулися з медалями та нагородами
  • Вінничани здобули 15 нагород «Кубка чемпіонів» з тхеквондо та посіли третє місце серед десяти регіонів.

У Полтаві фінішував Всеукраїнський рейтинговий турнір з тхеквондо WT «Кубок чемпіонів» (олімпійська версія). Про це повідомляють у Вінницькій ОДА.

Честь Вінницької області захищали одразу три команди:

  • ЦОТ «Red Sun» (тренери Леонід Кулаковський і Тамара Карапетян),
  • ВСК «Дельфін» (тренер Лілія Романенко) 
  • СК «Росомаха» (тренер Анатолій Нариженко).

В загальному заліку Вінницька область посіла високе третє місце серед десяти регіонів. Усі наші спортсмени продемонстрували високий рівень майстерності і підготовки, виборовши загалом 6 золотих, 4 срібних і 5 бронзових нагород.

Відео дня

Команда Центру олімпійського тхеквондо «RedSun» була представлена 9 учасниками, 6 із них здобули медалі. Золото в активі Ігоря Гальчинського, Артема Полєтаєва, Артема Семенюка, Марини Бадаєвої. Срібло — у Анни Сорочан, бронза — у Дмитра Климчука. Ігоря Гальчинського, який був неперевершеним в усіх своїх поєдинках, нагородили як найкращого спортсмена серед юнаків. 

Команда вінницького спортивного клубу «Дельфін» була представлена 8 тхеквондистами, які привезли додому 6 нагород. Чемпіонкою стала Дар'я Сайчук, срібною призеркою - Вероніка Вацек. Треті місця посіли Антоніна Томляк, Даніїл Кошевий, Максим Леськов, Денис Савицький.

Честь спортивного центру «Росомаха» захищали 5 учасників, 3 з яких піднялися на п’єдестал пошани. Вершини сягнув Владислав Кубик, другі місця посіли Ілля Огороднік і Тимур Качуринський.

«Щира подяка організаторам турніру Геннадію Грину і Юрію Шавиро, які провели спортивне свято на високому рівні. Завдячуємо й Федерації тхеквондо України за можливість організовувати такі серйозні змагання для дітей. В турнірі «Кубок чемпіонів» усі наші спортсмени приймали участь вперше. Але в наступному році обов’язково приїдемо до Полтави знову, — запевнила керівник Red Sun Анна Рожок.

 

Читайте  також:

ПЛР та ІФА: де і за скільки у Вінниці можна зробити тест на COVID?

COVID-19 вчора забрав 467 життів. Дані по Україні станом на 14 квітня

Коли вінничанам виплатять грошову допомогу, яку щорічно дають до 5 травня?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up