Серед учасників «Вінниця біжить» розіграють подорож на двох до Австрії та Угорщини

Серед учасників «Вінниця біжить» розіграють подорож на двох до Австрії та Угорщини
Зберігай номер до кінця заходу. Ставай передплатником RIA. Отримай шанс виграти супер-призи.
  • 27 травня вінничани зможуть вільно пробігти вулицями міста під вигуки вболівальників та під пильним оком суддів.
  • А передплатники RIA можуть стати володарями крутецького велосипеда, або відправитись у казкові подорожі 

О 10.00 ранку, 27 травня, на площі біля «Книжки» кожен вінничанин зможе зареєструватись на масовий забіг «Вінниця біжить» та отримати власний номер.

За цим номером ви не лише пробіжите дистанцію 1 км пліч-о-пліч з друзями. Або 9 км, відчуваючи себе як риба у воді на одній трасі з професіоналами. (До речі, учасникам дистанції дев’ять кілометрів, молодшим за 16 років, потрібно прийти з письмовою згодою батьків).

Цей номер, цілком можливо стане вашим квитком до подорожі мрій, або інших цінних призів. Як таке може бути? Дуже просто. Завдяки розіграшу подарунків.

Відео дня

Путівка на двох до Австрії та Угорщини розіграються серед усіх бігунів, без винятку. Не зважаючи на дистанцію та результат забігу. Головне - збережіть свій номер до кінця заходу.

А серед передплатників газети RIA розіграють супер-подарунки: путівку на двох до французького Діснейленду і новенький велосипед від магазину «ВелоЛіга», вартістю 16 тисяч гривень.

Кожен передплатник RIA автоматично стає учасником розіграшу цих подарунків. До речі, передплатити газету ви можете прямо зараз.

Телефонуйте за номером 555-122 та ставайте учасником усіх розіграшів

Подіум переможців

Окремі винагороди отримають переможці "Вінниця біжить". Три переможці на дистанції 1 км, та три переможці на дистанції 9 км. За дотриманням правил, порядком та визначенням переможців будуть слідкувати 30 суддів. Головним суддею забігу буде старший тренер обласної збірної з легкої атлетики Володимир Турлюк.

- На кожній дистанції будуть спостережні пункти, де судді будуть наглядати за правилами забігу та допомагати патрульній поліції спостерігати за порядком, - говорить Володимир Турлюк, який вважає такі масові забіги дуже потрібними.

- Це не просто гарна ідея, це шикарний захід, яких дуже нам не вистачає. Адже окрім неймовірних вражень, якими наповниться все місто, забіг може стати тим самим чарівним трампліном на шляху до здорового та активного способу життя. І не важливо, скільки вам років, почати ніколи не пізно.

Можливо, саме цей захід стане початком більш масштабного дійства. Можливо ми стоїмо біля витоків Вінницького марафону (Чом би й ні. Усе з чогось починалося). Рухаємо Вінницю разом!

Парнери “Вінниця біжить”

ВІП партнер: Мережа супермаркетів ГРОШ 

Ексклюзивні партнери: медтехніка OMRON, ВелоЛіга

Офіційні партнери: Бліц-таксі 555-444, Український Центр Кінезітерапії, кава Жокей, Поліграфія Ідеї Успіху, центр дитячої офтальмології “Зорик”, ТМ Ласунка, поліграфія Консоль. Туристичні партнери Мер-Ка-Ба та Аккорд Тур

 

Читайте також:

«Вінниця біжить». Мрієш подобатись - змінюйся з нами

Біг - нова міська культура

«Вінниця біжить» змінює маршрут - Соборну не перекриваємо

"Вінниця біжить" за місяць. Найстарший бігун вже готовий
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up