«Вінниця біжить» змінює маршрут - Соборну не перекриваємо

«Вінниця біжить» змінює маршрут - Соборну не перекриваємо

Уже 27 травня на вінничан чекає щорічний забіг “Вінниця біжить”. Чи будуть перекривати центральну вулицю і де буде починатися старт?

Для того, щоб вінничани переймали європейські цінності, культуру масового спорту і починали “вести більш активний спосіб життя”, заходи такого рівня як “Вінниця біжить”, мають проводитися в самому серці міста.

Два роки поспіль для забігу перекривали  центральну вулицю. Там знаходилась і стартова зона.

Але як бути у той час, коли цього року на ремонт перекрили Київський міст і увесь пасажиропотік йде через Соборну? Перекриття призвело б до значних заторів. Організатори, проаналізувавши всю складність ситуації, знайшли вихід -  перенесли старт забігу від міськвиконкому на площу перед “Книжкою”.

Відео дня

Це оптимальне рішення, яке значно спростить саме перекриття руху та й не створить взагалі ніяких перешкод для водіїв.

Тож якщо ви ніколи не бігали марафон і вам жодного разу не аплодували тисячі людей - приходьте до “Книжки” 27 травня і біжіть разом з нами.

Історія вінницького забігу розпочалася у 2015 році. Тоді у ньому взяло участь приблизно п’ять тисяч людей. У той час, коли такі міста, як Львів, Дніпро, Одеса, Чернівці збирали лише 1-2 тисячі учасників.

Мета нашого забігу - надихнути вінничан на заняття спортом та здоровий спосіб життя. Уявіть - в Україні лише 12,5% українців займаються спортом. У Європі цих людей понад 60%. Тож досить сидіти на дивані і читати про «Вінниця біжить» у новинах.    

Без перебільшення – ваша участь у забігу - це можливість власним прикладом зробити вклад у здорове та спортивне майбутнє. Це шанс випробувати свої можливості у спорті.  Починати забіг з натовпом людей – це неймовірні емоції, купа позитиву, казкова атмосфера, яку варто відчути кожному.

У цьому році ми усі матимемо можливість змагатися на трьох дистанціях 1, 3 та 9 км. Кожен може  вибрати зручну для себе дистанцію. Бігаєте повільно і взагалі ви «любитель»? Обирайте дистанцію 1 чи 3 км і біжіть до своєї перемоги! Якщо ви бігаєте швидше бразильського футболіста -  обирайте 9 км. Ця дистанція буде під силу переважно професійним спортсменам, адже потребує більшої витривалості.    

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, зміцнює здоров’я та характер. Загальноміський забіг “Вінниця біжить” - це можливість об’єднатися усім вінничанам у велику спортивну родину. Приєднуйтеся до нас. Приходьте 27 травня на площу перед “Книжкою”, вдягайте кросівки і біжіть разом з нами.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • З.А.Глядач

    "Якщо ви бігаєте швидше бразильського футболіста -  обирайте 9 км."

    А до чого тут "швидкі бразильські футболісти"? Для великої дистанції набагато важливіша витривалість.
  • Olvol

    Біг і велоспорт шкідливі для серця та можуть призвести до варикозу на ногах.

    Набагато корисніші побутові навантаження, як-от миття посуду, городні роботи, швидка хода (це теж вид срорту), плавання: задіяні майже всі м'язи, рівномірно, то одні то інші. А під час бігу всі м'язи напружені неперервно, організму не вистачає кисню.

    Дзен reply Olvol

    ХАХАХАХАХА

    Очевидно, що в тебе варикоз головного мозку.

    Olvol reply Дзен

    В мозку варикозу не буває.

    А через років 20-30 мене згадаєш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up