«Вінниця біжить». Мрієш подобатись - змінюйся з нами

«Вінниця біжить».  Мрієш подобатись - змінюйся з нами
Розпочни літо разом з “Вінниця біжить”. Тисячі вінничан різного віку вже знають, як це класно

27 травня у нашому місті відбудеться грандіозна та видовищна подія. "Вінниця біжить" втретє об'єднає всіх активних та здорових вінничан. У центрі міста від “Книжки” стартує масовий забіг у двох  дистанціях 1 км та 9 км 

У кожного з нас є свідомий вибір життя. У когось, це танці, в когось робота/дім/робота, хтось обирає кар'єру, дітей чи подорожі. Але всі ми прагнемо мати гарний вигляд та відмінно себе почувати. А ще займатися спортом, стати більш активним, почати бігати з понеділка. Знайома картина? Але щоб почати, ми шукаємо якогось суттєвого приводу. 
27 травня тисячі вінничан одягнуть кросівки, спортивну форму, отримають стартові номери і під бурхливі оплески глядачів почнуть третій за рахунком масовий забіг у Вінниці. Чим не привід почати?
Тим паче, що біг - найпростіший та найменш затратний спосіб змінити власне життя. Завдяки бігу можна і здоров'я поправити, і тіло, і в мізках лад навести. Більш того, біг може стати вашим особистим кайфом. 

Бігати - це сексуально  
У Вінниці по Набережній багато років бігає чоловік. У нього сухе треноване тіло, гарна постава, сивина і зморшки, він бігає в одних трусах, незалежно від погоди та пори року. Напевне він буде бігати до тих пір, поки живий, поки він в силах бігати. І це круто. 
Взагалі люди, які бігають, подобаються. Наприклад, коли ви бачите, як по місту біжить дівчина чи хлопець, ви однозначно реагуєте на них. І в цій реакції інтерес та повага, адже вони явно стежать за собою, ставлять цілі, йдуть до мети. Сила фізична та сила волі вражає. 
До речі, бігати це сексуально, тому що сила завжди була сексуально приваблива. Не важливо - жіноча чи чоловіча. От слабкість - навпаки. 

Мотивуємося
У будь-якій справі важливий настрій. 27 травня до “Книжки” прийдуть вінничани з різними настроями та мотивами. Найпоширеніші серед яких вважаються:
- Бігати, це модно (для того, щоб відчувати себе в тренді, досить 1-3 км кілька разів на тиждень)
- Це спосіб схуднути (аби запустити процес схуднення, бігати потрібно 8 км через день)
- Можливість додати фарб у життя (3-5 км буде саме те, що треба)
- Щоб пробігти марафон. (Для підготовки до марафонського забігу потрібно набігати від 300 до 500 км на місяць, тобто 10-25 км за раз)
- Стати підтягнутим та покращити  фізичну форму (5-10 км за тренування 2-3 рази на тиждень)
- Щоб гарно себе почувати і бути в тонусі (досить пробігти 1 або 3 км)
Уже за два тижні обираємо підходящий мотив і вперед за настроєм, тонусом, омріяними фігурами чи фарбами для життя. Рухаємо Вінницю разом!

Відео дня

Як “Вінниця біжить” 
Минулого року від міськвиконкому стартувало близько п'яти тисяч вінничан. Вони подолали дві дистанції на 1 та 3 км. 
Цього, 2017 року, бігуни будуть стартувати теж за двома маршрутами. Від “Книжки” по Хмельницькому шосе, Соборній, Грушевського та фінішем у парку буде дистанція в 1 км для усіх бажаючих. І дистанція 9 км, яка простягається від “Книжки”, далі Хмельницьке шосе, проспект Космонавтів, Келецька, Хмельницьке шосе, Магістратська, Театральна, Грушевського з фінішем у Цетральному парку ім. Горького - підкориться професійним бігунам. 
Майже півміста вінничан вздовж цих вулиць будуть вболівати та активно підтримувати бігунів. Або приєднаються до класної події, спробують свої сили та подолають інертність. 

Читайте також:

Біг - нова міська культура
«Вінниця біжить» змінює маршрут - Соборну не перекриваємо

"Вінниця біжить" за місяць. Найстарший бігун вже готовий

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Банду Геть!

    А Динамо бежит?
  • Евгеній Поліщук

    А що робити газ закрилина три дні тільки бігти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up