«Прем’єр-Нива» виграла чемпіонат Вінниччини з футзалу серед юнаків 2004 – 2005 р.н.

«Прем’єр-Нива» виграла чемпіонат Вінниччини з футзалу серед юнаків 2004 – 2005 р.н.

11 лютого у СК «Колос» фінішував чемпіонат Вінниччини з футзалу серед юнаків 2004 – 2005 р.н. Його провели обласна федерація футболу і спортуправління Вінницької ОДА. 

Це змагання розпочало 32 команди, які були розподілені на 8 зон. Після трьох відбірних етапів до фінальної частини вийшли 8 найкращих колективів: два ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, «Прем’єр-Нива», «Темп» (всі - Вінниця), представники Тульчинського, Тростянецького, Калинівського і Жмеринського районів. Учасники фіналу були розподілені на дві підгрупи, після чого відбувалися ігри за медалі. Кожен матч складався з двох таймів тривалістю по 10 хвилин.

Серед глядачів можна було побачити відомих у минулому футболістів. Приміром, Анатолія Веретинського, який був призером чемпіонату СРСР у складі московського «Локомотива». Його 12-річний онук Іван, син колишнього гравця «Ниви» Андрія Веретинського (нині у складі кукавського «Патріота») на чемпіонаті виступав за команду ОДЮСШ Блохіна-Бєланова.

– Хочеться, щоб онук також досяг висот у футболі. Але це покаже лише час, – сказав Анатолій Веретинський.

Відео дня

Команди з районів давали справжній бій вінничанам.

– Особливо з Тростянця і Тульчина, де є непогані тренувальні зали і кваліфіковані гравці. Але все ж клас колективів обласного центру є дещо вищим, – сказав головний спеціаліст з дитячо-юнацького футболу обласної федерації футболу Віктор Коваленко.

Команда Тульчинського району посіла непогане п’яте місце. Її гравці і керівники все одно залишилися задоволеними. Бо тульчинці вже втретє поспіль потрапили до фінальної частини юнацького чемпіонату області.

– Ми не змогли зібрати оптимальний склад, бо низка провідних гравців захворіла. Грали практично без замін і все одно посіли гідну сходинку. У протистоянні з кваліфікованими вінницькими суперниками підвищуємо свій рівень. Хоча наша команда раніше посідала призові місця і перемагала в різноманітних турнірах з футболу і футзалу, – сказав тренер РДЮСШ Тульчина Ігор Бєлік.

У матчі за бронзові нагороди особливої боротьби не вийшло. Перша команда ОДЮСШ Блохіна-Бєланова каменя на камені не залишила від футболістів Калинівки – 6:0.

А ось фінал вийшов доволі напруженим. Там зустрілися вінницькі команди «Прем’єр-Нива» (тренер – Олександр Квятковський) і «Темп» (тренер – Юліан Мисак), який у групі випередив одразу дві команди ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. У першому таймі боротьба була приблизно рівною, але в другому нивівці все ж дотисли суперника – 3:1.

– Всі діти дуже старалися, тому нікого з них особливо не виділяю. Як наслідок – ми здобули перемоги в усіх матчах. Найскладнішою була фінальна гра. Ми знали, що з «Темпом» буде грати непросто, бо цей колектив має досвід виступів на всеукраїнському рівні, – сказав Олександр Квятковський.    

– Ми були готові успішно виступити на обласному чемпіонаті з футзалу. Раніше грали в чемпіонаті України, а в Кубку країни посіли третє місце. Також беремо участь у чемпіонаті міста, – сказав  Юліан Мисак. – Раніше в місцевих змаганнях було двовладдя – на горі були ОДЮСШ Блохіна-Бєланова і «Прем’єр-Нива». Ми збираємося розрушити їхню гегемонію.  

Призери змагань були нагороджені Кубками, медалями і грамотами. Нагородження провів головний спеціаліст з дитячо-юнацького футболу обласної федерації футболу Віктор Коваленко.  

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up