«Нива» U-19 переграла команду вищої ліги чемпіонату Вінниччини «Орлівку»

«Нива» U-19 переграла команду вищої ліги чемпіонату Вінниччини «Орлівку»
  • Нещодавно було створено команду «Нива» U-19, яка восени стартуватиме у відповідному чемпіонаті України.
  • Тепер кращі випускники вінницьких футбольних шкіл, яків ще не готові до дорослих професійних баталій, не шукатимуть щастя в інших регіонах.

Тренерами «Ниви» U-19 призначені провідні фахівці місцевих ДЮСШ Олег Шумовицький («Прем’єр-Нива», одночасно – наставник професійної «Ниви») і Олександр Дуднік (ОДЮСШ Блохіна-Бєланова). А куратором команди – віце-президент ФК «Нива» із дитячо-юнацького футболу Юрій Корбут. 

Проти Барчука, Драгана, Красія …

В першій контрольній грі «Нива» U-19 поступилася одноклубникам із професійної команди – 0:5. А в другій показала свій потенціал, перегравши команду вищої ліги чемпіонату Вінниччини ФК «Орлівку» (Теплицький район) – 3:1. За цей колектив виступали відомі майстри, колишні профі: Сергій Барчук, Андрій Драган, Олег Красій та ін. 

Відео дня

Перший тайм поєдинку завершився із рахунком 2:0. В цей час за «Ниву» U-19 виступали гравці, що на контракті в головній команді, – Кобенда, Нагайський, Гукасян.  В другій половині зустрічі юнаки спромоглися втримати свою перевагу. Незважаючи на те, що на поле вийшли резервні футболісти, включаючи гравців на перегляді.

Професійні перспективи

– Ми побачили футболістів, з якими можна працювати, розраховуючи на їхні професійні перспективні. Можливо, дозаявимо їх за «Ниву» в наступному сезоні або навіть взимку, – прокоментував Олег Шумовицький.

– В минулому сезоні наша команда ДЮСШ Блохіна-Бєланова виступала в чемпіонаті України U-19, де ми посіли 7-е місце.  Вони переважно й гратимуть за «Ниву» U-19. Прагнемо покращити турнірний результат. Адже в минулому році  ми грали футболістами 2001 р.н. проти 1999 р.н. А тепер хлопці набралися досвіду і прагнуть покращити результат в сезоні, – розповів Олександр Дуднік.

Гратимемо у першій лізі

– ФК «Орлівка» – сильна команда із хорошим бюджетом. За цей клуб виступають футболісти, які грали на професійному рівні. «Нива» U-19 взагалі зібралася і тренується трохи більше тижня. Тому перемога над «Орлівкою» є важливою, – сказав Юрій Корбут.

До початку сезону в чемпіонаті України U-19 (перша ліга) – близько місяця. Планується, що нивівці гратимуть у західній зоні.

–  Зараз в нашій команді U-19 близько 30 хлопців з трьох провідних ДЮСШ Вінниці. До складу відберемо кращих. А основним кістяком є команда школи Блохіна-Бєланова, – додав Юрій Корбут.         

Наступний контрольний поєдинок «Нива» U-19 проводить завтра, в неділю, 4 серпня. На стадіоні ВНТУ вона приймає «Факел» (Липовець), провідну аматорську команду нашого регіону. Початок матчу – о 11.00. Вхід – вільний.      

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up