«Нива» розійшлася миром із рівненським «Вересом», перервавши невдалу серію

«Нива» розійшлася миром із рівненським «Вересом», перервавши невдалу серію

Після трьох стартових поразок поспіль «Нива» опинилася на дні турнірної таблиці. Тож їй конче було необхідно брати очки в домашньому матчі з «Вересом» (Рівне), який до цього не знав очкових втрат. Це була друга гра в сезоні без глядачів. Нагадаємо, «Нива» відбуває 3-матчове покарання за напад фанів  на суддю минулого сезону.

В складі гостей були помітні гравці, які раніше виступали за нашу команду. Це воротар Максим Бабійчук і форвард Михайло Шестаков (вихованець ладижинського футболу), що вийшов із капітанською пов’язкою. Натомість у «Ниви» не було дискваліфікованого атакувального півзахисника Артура Загорулька, автора гола в подільському дербі.

Перший тайм проходив в гострій боротьбі. Все ж було помітно бажання господарів діяти від захисту, надійно в обороні. Адже в попередніх матчах «Нива» чимало пропускала. Непогані шанси відкрити рахунок були у Михайла Шестакова. Натомість ворота рівнян небезпечно атакували Ярослав Браславський, Тимофій Брижчук і Денис Громок. 

А майже одразу після перерви, на 54-й хвилині, вінничан чекав «холодний душ». Після кількох добивань гол с близької відстані провів Михайло Шестаков. 0:1. Як раз в цей час фани «Ниви» за межами стадіону флаштували фаєр-шоу. Але святкувати довелося гостям. Втім, недовго.

Відео дня

Спочатку, на 57-й хвилині,  Ярославу Браславському вдався швидкий прорив. В боротьбі із захисником метрів із 10-и він пробив прямо в Максима Бабійчука.

А на 60-й хвилині кутовий подавав дозаявлений лише у день гри Владислав Дворовенко. І його простріл вдало замкнув Денис Долінський. 1:1!

В другій половині гри ініціативою переважно володіла команда із Рівного. Приміром, на 70-й хвилині Юрій Іваночко після прострілу Михайла Шестакова влучив прямо в руки нашого голкіпера. Кілька разів Максиму Гурідову довелося демонструвати свою майстерність. А ще в одному випадку гості вимагали пенальті, коли м’яч влучив у корпус нашого гравця. Але рефері Олег Когут (Тернопіль) був невблаганним. 

Натомість на останній хвилині основного часу (було додано ще 5 хвилин) «Нива» мала шанс вирвати перемогу. Ярослав Браславський виходив віч-на-віч. Але далеко відпустив ігровий снаряд, який став «здобиччю» Максима Бабійчука.

Отже, 1:1. Перше здобуте очко вінницької команди в чотирьох матчах. Воно дає можливість піднятися з останнього місця турнірної таблиці сходинкою вище.  

Технічні дані
«Нива» (Вінниця) – «Верес» (Рівне) - 1:1 (0:0)
Голи: Долінський, 60 - Шестаков, 54
17:00. м. Вінниця. Центральний міський стадіон. Без глядачів.

Температура – 22 градуси. Оцінка поля – 3. 
Арбітр: Олег Когут (Тернопіль)

«Нива»: Гурідов (в), Виздрик, Попов, Дворовенко (Федорук, 77), Бондарчук, Калітов, Т. Брижчук, Долінський, Маляренко (к), Браславський (Рогозін, 90+3), Громок (А. Брижчук, 57).

Запасні: Мукомел (в), Подкуйко, Нагайський, Гукасян, Червінський, Кобенда.  

«Верес: Бабійчук (в), Чеботаєв, Ховбоша, Петько, Солдат, Кучеров, Євдокімов (Морозенко, 55), Тимофієнко (Гребенюк, 65), Сад (Іваночко, 70), Соломка (Яременко,77), Шестаков (к).

Запасні: Фіяло, Пінчук, Любчак.

Головний тренер: Юрій Вірт

Жовті картки: Дворовенко (25), Долінський (63) -  Петько (23), Соломка (62), Тимофієнко (66), Кучеров (72).

 

Прес-служба ФК «Нива».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up