На чемпіонаті області з самбо Ладижин випередив Вінницю

На чемпіонаті області з самбо Ладижин випередив Вінницю

В Ладижині п’ятого травня відбувся чемпіонат області з самбо серед юнаків молодшого і середнього шкільного віку. В ньому взяли участь господарі килима, а також борці з Вінниці (її представляли ДЮСШ № 5, ОДЮСШ «Колос» і ОДЮСШ «Спартак») та Іллінецького району.

Медалі розігрувалися у 10 вагових категоріях серед юнаків і стількох же – серед дівчат. Призери отримували медалі і грамоти від спортуправління Вінницької ОДА. Серед золотих медалістів виявився син призера чемпіонатів світу з самбо і дзюдо серед майстрів Бориса Максимчука – Максим.

– Максим став чемпіоном області з боротьби самбо, а молодший син Макарій приміряв медаль чемпіона! З сьогоднішнього дня готуємося до чемпіонату України. Дякуємо колективу тренерів МДЮСШ № 5 – Олегу Бузовському, Володимиру Бєлікову, Вадиму Німцю. Окрема подяка – директору спортивної школи Сергію Дідику за гарний підбір тренерського колективу та сприяння в підготовці молодих спортсменів, – прокоментував Борис Максимчук.

В командному заліку перемогла збірна Ладижина, якій вдалося випередити обласний центр. В заліку серед спортшкіл трійку призерів склали ДЮСШ Ладижинської ТЕС ім. Сагаєва, МДЮСШ № 5 і ОДЮСШ «Спартак».  

Відео дня

– У Ладижина – 10 чемпіонів області, у Вінниці – 12. Але ми випередили борців з міста над Бугом за рахунок значно більшої кількості місцевих учасників. Бо до заліку входили 1 – 5 місця. Місцевих самбістів виступало 80, а вінничан – трохи більше 40, – каже директор ДЮСШ Ладижинської ТЕС ім. І. Сагаєва і тренер з самбо Олександр Жарун. – Коли змагання відбуваються у Вінниці, зазвичай виграє збірна цього міста – також за рахунок більшої кількості учасників.  

Наставник юнацької збірної області з самбо, тренер МДЮСШ № 5 Олег Бузовський розповів, що вихованці його спортшколи посіли 11 перших місць. Він задоволений цим результатом.

– За підсумками змагань ми формуємо команду для участі в чемпіонаті України. Він пройде з 25 по 30 травня у Кароліна-Бугазі (Одеська область). Плануємо взяти не лише чемпіонів, але й деяких срібних призерів у вагових категоріях. Загалом до команди Вінниччини увійде близько 15 спортсменів, - сказав Олег Бузовський.   

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up