Головний тренер Колінс Нгаха пішов із «Ниви» за власним бажанням

Головний тренер Колінс Нгаха пішов із «Ниви» за власним бажанням

Сьогодні, 26 листопада, стало відомо, що головний тренер нашої команди Колінс Нгаха пішов із «Ниви» за власним бажанням.

– По-перше, результат команди дещо не той, який ми очікували. По-друге, далася взнаки втома та емоційна напруга. Хотілося б більше часу приділяти родині. Також я продовжу займаюся маленькими футболістами у власній Академії.

Думаю, зараз є правильним звільнити місце для іншого фахівця. Можливо, він налагодить ігровий і тренувальний процес таким чином, щоб команда показала кращий результат в наступному році.

– Колінсе, за рік роботи із «Нивою» що найбільше запам’яталося?

Відео дня

– Було багато емоцій, яскравих перемог і прикрих поразок. Користуючись нагодою, дякую за плідну співпрацю президенту «Ниви» Вадиму Кудіярову і директору клубу Дмитру Рогозюку. Велике спасибі за підтримку всім вболівальникам.

Напевно я, як молодий тренер, багато помилявся. Але я завжди працював на благо команди, намагався покращувати гру. Я рухався, вчився. І, думаю, цей отриманий досвід допоможе мені в подальшому.  

– Думаєте продовжувати тренерську кар’єру в професіональному футболі?

– Поки про це не думаю. Хочу наразі сконцентруватися на інших питаннях та взагалі дещо відпочити від футболу.

– Якщо під керівництвом нового тренерського штабу вдасться зберегти кістяк команди, чи є у «Ниви» потенціал для покращення результатів?

– Безумовно. В нашій команді зараз зібрані доволі непогані футболісти. Плюс молодь, яка набрала певний досвід і росте в ігровому плані. Зрозуміло, із молодими гравцями потрібно багато працювати. Сподіваюся, нові тренери допоможуть поставити «Ниві» гру. І вона демонструватиме видовищний футбол, який відповідатиме головній команді області.

Я завжди буду переживати і вболівати за нашу команду. Якщо в деяких моментів «Ниві» буде потрібна моя допомога, я буду готовий її надати. Всі небайдужі до футболу мають розуміти, що професіональний клуб Вінниччини – понад усе!    

Можливо, колись повернуся до «Ниви». Думаю, двері до клубу для мене не закриті. Ми прощаємося із керівництвом і гравцями по-дружньому. Далі будемо зустрічатися і спілкуватися.             

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Данило

    Саша Чорний
    Космополіт - це ти і кожен матч ти мабуть дивився з пляшкою "бадьорої". Проснись. Який спонсор віддасть свої власні гроші в ось цей бігаючий прошарок колись відомого клубу, а взамін від "кролячої" біготні не отримати навіть надгризеної  моркви...

    Юра reply Данило

    Дніпро1, при хорошому фінансуванні, за 2 роки з другої ліги дійшов до вищої. ФК Колос, який заснований в 2012 році, в 2015 році грав ще в 2 лізі, зараз у вищій. Так що спочатку потрібен саме спонсор, а потім потрібно вже дивитись на результати, а не навпаки.
  • Данило

    В наступному 2020 році Вінницькій "Ниві" треба розпочинати  футбольний чемпіонат з аматорської сходинки і не виходити з неї ніколи, а ще терміново її перейменувати у щось інше. Слово "Нива" це не для Вінниці, потрібна потужніша назва, щоб вона звала до перемоги. А нива це якась собі сопля безбарвна,😂😁😵😈

    Саша Черный reply Данило

    ты футбол наверное видел  из космоса...         винницкому футболу  нужен  надежный спонсор.    вот и все дела.
  • Сергій Поліщук

    У “Ниви” був головний тренер!?
  • и фоносрав

    академек
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up