Загибель дитини від кулі поліцейського. Нові деталі трагедії (Прес-служба ток-шоу «Стосується кожного»)

Загибель дитини від кулі поліцейського. Нові деталі трагедії (Прес-служба ток-шоу «Стосується кожного»)

У понеділок, 10 червня, о 18:00 в новому випуску соціального ток-шоу «Стосується кожного» - «Поліцейські розваги» - обговорення трагедії, яка шокувала всю Україну і згуртувала людей в прагненні домогтися справедливого розслідування і покарання винних.

3 червня стало відомо про смерть 5-річного Кирила Тлявова з Переяслава-Хмельницького. Трьома днями раніше дитину поранили в голову поліцейські, які в нетверезому стані «пристрілювали» рушницю у дворі будинку. За словами місцевих жителів, поліцейські влаштовували тут стрільбища і раніше. І на місці хлопчика могла опинитися будь-яка людина.

До студії програми зі своєю бідою і вимогою покарати винних за всією суворістю закону приїдуть тато і бабуся Кирила. Що вони розкажуть про той страшний день і про те, як надавалася медична допомога пораненій дитині? За їх словами, дитячого нейрохірурга довелося чекати п'ять годин, і це - коли кожна хвилина могла стати вирішальною. Що відповість батькам головний лікар Київського міського центру дитячої нейрохірургії Олександр Гончарук?

Відео дня

Хто ті люди, яких сьогодні підозрюють у вбивстві Кирила? І чому один з них раніше був звільнений з поліції, а потім - знову повернувся до її лав? Журналістам «Стосується кожного» вдалося поговорити з сестрою одного з підозрюваних. Також на цей ефір приїде адвокат підозрюваного - Андрій Козацький. Що він скаже батькам загиблого хлопчика?

Свої висновки про те, що сталося в день трагедії, в студії програми оприлюднить адвокат Віктор Чевгуз, в минулому - слідчий з великим досвідом роботи. Він побував на місці події і поділиться несподіваними висновками. Він розповість подробиці, які ще ніде не озвучувалися. Що вдалося з'ясувати колишньому слідчому?

Щоб підтримати сім'ю Тлявових і допомогти розібратися в цій непростій історії, в студії «Стосується кожного» зберуться експерти програми: легенда вітчизняного кримінального розшуку, один із засновників Управління по боротьбі з організованою злочинністю Валерій Кур; полковник поліції у відставці Володимир Поліщук; кримінолог Ганна Маляр; психолог Наталя Шестак; адвокат Олександр Мозолевський; народна артистка України Ольга Сумська; заслужений артист України Дмитро Лаленков; олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стелла Захарова.

«Наші діти не повинні боятися виходити на вулицю або грати у дворі, - каже ведучий «Стосується кожного» Андрій Данилевич. - У студії програми ми маємо намір детально розібратися в тому, що сталося. Дуже важливо, щоб цей випадок був ретельно розслідуваний, це важливо для нашої команди і для багатьох українців». Дивіться випуск соціального ток-шоу «Стосується кожного» - «Поліцейські розваги» - сьогодні о 18:00 на телеканалі «Інтер».

Коментарі (2)
  • лишь бы как

    ну не знаю. для меня неправильно это как то. десять дней прошло а родственники уже на шоу пришли.
    тьху-тьху-тьху. я бы не на шоу ходил. а искал бы концы и средства как бы этих ушлепков еще до суда на тот свет отправить.

    Nadezhda Ovchinnikova reply лишь бы как

    Чтобы узнало побольше людей  бедным родителям нужно приходить к журналистам Выходить на площади с криком о  помощи чтобы эти подонки не смогли уйти от ответственности А то как всегда замолчат  Мальчика не вернешь Но и ответить за это горе должны по строгости закона Маленькому мальчику царство небесное
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up