Прем'єра на «Інтері»: ласкаво просимо на «Фабрику мрій» (Пресслужба «Інтер»)

Прем'єра на «Інтері»: ласкаво просимо на «Фабрику мрій» (Пресслужба «Інтер»)
  • У неділю, 30 серпня, о 20.30 телеканал «Інтер» покаже прем'єру німецької романтичної комедії «Фабрика мрій» (оригінальна назва - Traumfabrik). Це історія про справжнє кохання, здатне подолати будь-які перешкоди.

Події фільму розгортаються влітку 1961 року. Працівник кіностудії «Бабельсберг» Еміль закохується у французьку танцівницю Мілу. Але 13 серпня 1961 року Східна Німеччина закриває свої кордони і зводить Берлінську стіну — молоді люди виявляються по різні боки. Щоб повернути Мілу в НДР, Еміль придумує зухвалий план: видати себе за кінопродюсера і організувати зйомки масштабного фільму, в якому одна з ролей відведена коханій ...

«Я хотів зняти мотивуючу кінокартину, яка подарує людям гарний настрій і впевненість в собі, - говорить режисер Мартін Шрейєр. - У «Фабриці мрій» ми показуємо, що для любові не страшні ніякі стіни і межі. Завжди потрібно боротися за свою мрію».

Головну героїню Мілу зіграла одна з найпопулярніших молодих німецьких актрис — Емілія Шуле. Причому цю роль писали спеціально для неї. Щоб достовірно втілити на екрані образ танцівниці, дівчина два місяці займалася з хореографом щодня. «Мені дуже допомогло, що в дитинстві я серйозно займалася танцями, — як виявилося, тіло все пам'ятає, — розповідає актриса. - Звичайно, між мною і професійними танцюристами все ще велика різниця, але дитячий досвід і посилені тренування перед зйомками дуже допомогли в роботі над «Фабрикою мрій». Це один з найкрасивіших фільмів, в яких я коли-небудь знімалася. Це барвиста подорож, яка пропонує глядачам замислитися про мрії і безмежну любов. А ще — це не просто прекрасна історія кохання, а й зізнання в любові кіноіндустрії в цілому і всім людям, які створюють кіно. Ми знімали на найстарішій в світі кіностудії «Бабельсберг». І працювати там було так хвилююче! Це справжня фабрика мрій! В один день ми були на знімальному майданчику фільму про піратів, в іншій - ставали свідками створення єгипетської картини, а в сусідніх павільйонах можна було наштовхнутися, наприклад, на гусей або навіть слонів!»

Відео дня

Роль Еміля в картині виконав Денніс Моєн. Німецький актор зізнається, що образ звичайного закоханого хлопця припав йому до душі, адже до цього йому доводилося грати тільки характерних і дуже специфічних персонажів — вбивць, дрібних злочинців і шизофреніків: «Я втомився від героїв, які постійно перебувають на межі. І дійсно мріяв зіграти такого персонажа, як Еміль, — позитивного, оптимістичного чоловіка, який випромінює надію, мужність і вірить в силу почуттів».

Зйомки «Фабрики мрій» проходили в Берліні, Потсдамі і в павільйонах кіностудії «Бабельсберг». До речі, для знаменитої німецької кіностудії це перший власний фільм за останні 20 років. Зазвичай «Бабельсберг» виступає як співпродюсер великих голлівудських картин — таких, як «Піаніст», «Безславні виродки» або «Готель« Гранд Будапешт».

На які подвиги підуть головні герої «Фабрики мрій», щоб бути разом? Чи буде щасливий фінал у історії кохання Еміля і Мілу? Дивіться прем'єру німецької романтичної комедії в неділю, 30 серпня, о 20.30 на телеканалі «Інтер».

 

Читайте також:

Цього дня 161 рік тому стартував початок «нафтової ери» Історія та прикмети 27 серпня

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up