У комітеті ВР перенесли розгляд по інавгурації Володимира Зеленського

У комітеті ВР перенесли розгляд по інавгурації Володимира Зеленського

Парламентський комітет з питань регламенту переніс засідання, під час якого, як очікувалося, буде розглянуто питання про дату інавгурації майбутнього глави держави.

Комітет з питань регламенту Верховної Ради збереться для розгляду питання про дату інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського тільки завтра, 15 травня, о 15:00. Про це повідомила глава секретаріату комітету Марія Нехоца. Так, вона зазначила, що поки не отримано нову постанову про інавгурацію, зареєстроване позафракційним нардепом Віталієм Купрієм.

«З цієї причини комітет буде розглядати постанови про дату інавгурації в середу, 15 травня, о 15 годині ... Згідно з дорученням глави Ради, сьогодні о 12:00 відбудеться засідання регламентного комітету, на якому розглянуть постанови про скасування закону про державну мову», - заявила вона.

Як відомо, вчора, 13 травня, в Брюсселі Петро Порошенко заявив, що зацікавлений у якнайшвидшій інавгурації новообраного українського президента Володимира Зеленського.

Відео дня

«М'яч сьогодні знаходиться на полі парламенту. Я зацікавлений в тому, щоб парламент якомога швидше визначився з датою інавгурації, і з мого боку буде тільки підтримка якомога швидшого вступу пана Зеленського на посаду», - сказав Порошенко.

Також повідомлялося, що нардеп Купрій пропонує провести інавгурацію Зеленського 26 травня. У ще одній постанові запропоновано призначити церемонію на 20 травня. Ще три постанови пропонують 19 травня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сепар Торонтуй

    Упыри и вурдалаки пытаются остановить рассвет.
  • Вася

    Усі за швидку інаугурацію...
    Народ хоче вже бачити Президента...
    Невже 450 йолопів можуть упертися????
  • Порошок

    кенгурація

    Сепар Торонтуй reply Порошок

    Не страдай, порохоботик. На помажь, говорят помогает:
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up