Народні депутати запитують Порошенка, як сталося, що він за минулий рік збагатів всемеро

Народні  депутати запитують  Порошенка, як сталося, що він за минулий рік збагатів всемеро
Згідно декларації про доходи за 2014 рік, президент України Петро Порошенко розбагатів майже всемеро. Протягом останніх трьох місяців його корпорація «Рошен» відкрила чотири нових магазина.

За словами народного депутата Бориса Філатова, народні обранці сподіваються, що Порошенко розкаже чому так сталося, що під час війни його доходи виросли всемеро. Про це Філатов пише у ФБ.
«Его. Личные. Доходы.
Президента страны, где идет война.
Президента страны, где национальная валюта обрушилась.
Президента страны, где останавливается промышленность.
Почти вся. Кроме кондитерской», - зазначає детут.
 

 

Примитивно-манипулятивное.Но в моих скудных мозгах не умещающееся....Надеюсь, что в завтрашнем послании Верховной Р...

Posted by Borys Filatov on 3 червня 2015 р.

Нагадаємо, як повідомляє офіційний сайт кондитерської корпорації «Рошен», протягом останніх місяців відкрилось чотири нових магазина в Києві. Варто зазначити також, що згідно із інформацією на офіційному сайті корпорації, у Вінниці працює три фірмових магазини «Рошен».

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дарья

    Хотілося б почути відповідь від пана президента як так, що під-час війни його статки стали більшими в семеро. Якби не волонтери, то бійці були б голі, босі та голодні. Цим волонтерам потрібно ставити пам"ятники при житті.
  • Семён Маркович

    Это явно фэйковая новость. У Мацквы длинные руки )))
  • змерзла

    Жити по-новому!!! Тільки кому і як?
  • zerro

    це якісь фсбшні наклепи, чи ні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 27 травня по 3 червня, які ви могли пропустити 20:01 Благодійники передали 11 генераторів лікарням Вінниччини 19:15 Як засмагати безпечно для здоров'я? Взяли рекомендації у дерматолога 18:38 Музей історії енергетики Вінниччини пропонує подорож у часі крізь експонати play_circle_filled Від читача 11:00 Вінницька мінікомпанія стала призером національного конкурсу молодіжного підприємництва 18:05 «PoliceMan — твій друг». У Вінниці поліцейські та дітлахи провели активний день photo_camera 17:32 Архітектурна окраса вулиці Грушевського. Розповідаємо історію будівлі міського суду photo_camera 17:03 У Іллінцях через коротке замикання електромережі горів будинок photo_camera 16:28 У Мурованих Курилівцях блискавка вдарила у магазин та спричинила пожежу 16:02 Напівмарафон на підтримку нацгвардії: у Вінниці відбувся кубок з бігу і триатлону «VINNYTSIA RUN CUP» play_circle_filled photo_camera 15:16 У Вінниці в Південному Бузі знайшли тіло чоловіка 14:14 Загинув молодий військовий з Козятина, який пішов на війну добровольцем 13:41 На Юності горіла квартира на четвертому поверсі: загинув 70-річний чоловік 13:07 У Немирові «ВАЗ» збив 60-річного чоловіка на велосипеді 12:18 Найперспективніших юних штангістів Вінниччини визначили на чемпіонаті «Олімпійська надія» 12:03 Ромчик, який вижив після ракетного обстрілу Вінниці, вдруге зустрівся з Папою Римським photo_camera 11:45 З 1 червня змінили розклад руху деяких маршрутів громадського транспорту 11:05 Поліцейські, рятувальники та волонтери привітали малюків із Днем захисту прав дітей play_circle_filled photo_camera 10:34 Вінничан попереджають про грози, шквали вітру та навіть град 09:43 Вибух у багатоповерхівці на Марії Литвиненко: інформації про постраждалих немає photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up