Переговори з Ryanair завершаться в кінці серпня. В Україну заходить Qatar

Переговори з Ryanair завершаться в кінці серпня. В Україну заходить Qatar
  • У 20-х числах серпня Україна планує завершити переговори з представниками авіакомпанії Rianair.
  • А тим часом найкраща авіакомпанія світу за версією Skytrax Qatar Airways відкриває прямі рейси з Києва в Доху.

«Ми планували зовсім іншу історію. Це повинна була бути історія успіху, історія заходу найбільшою авіакомпанії Європи в Україні. Це повинен був бути чіткий сигнал іноземним компаніям, що в Україні можна працювати, що тут вигідно і безпечно», - заявив в ефірі 5 каналу Володимир Омелян, міністр інфраструктури.

Він зазначив, що переговори з лоукостером тривали кілька місяців, причому вони були абсолютно конфіденційними. За словами Омеляна, зараз він вже не втручається в ці переговори, оскільки йому не потрібна ще одна порція звинувачень на свою адресу.

Читайте також: В Україну зайде азербайджанський лоукостер - 29 євро в усіх напрямках
 

Відео дня
blockquote>

Міністр додав, що Гройсман віддав доручення Павлу Рябкіну, директору «Борисполя», а також офісу по залученню інвестицій успішно закінчити переговори з авіаперевізником.

 

Нагадаємо, що ірландська авіакомпанія після заяви про відмову виходити на український ринок все-таки погодилася на нові переговори.

Варто зазначити, що поки Ryaniar бореться з українськими чиновниками, найкраща авіакомпанія світу за версією Skytrax Qatar Airways відкриває прямі рейси з Києва в Доху.

«Я літав Qatar за маршрутом Дубаї-Доха-Сінгапур і це був напевно кращий досвід авіаперельоту, який у мене був. Ніщо не є проблемою - ні перевага, ні нестандартний багаж, ні прохання особливого харчування для дітей. На рейсі МАУ з Києва в Дубаї все ненавиділи моїх дітей. На рейсі Qatar їх все обожнювали», - пише на ФБ редактор сайту «Новое время» Віталій Сич, який родом з Вінниці.

 

 

Варто зазначити, що Ryanair здійснює 1800 регулярних рейсів на добу на 400 нових літаках з 86 аеропортів Європи, а середній вік її літаків - 5,5 років.

Вінничанка Ірина Пишна вже користувалася рейсами лоукостера та розповіла «20хвилин» про свої враження.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Задунайский Торонтуй

    В Киев. Вы еще про Торонто расскажите. Не в курсе? Тогда я.

    Аэропорт от меня в нескольких километрах. Посадка-взлет происходит одновременно, по полосам расположенным рядом. Через 3,5 километра второй поток, параллельный первому. Интервал в часы пик между садящимия самолетами секунд 30-40. В небе висят две гирлянды снижающихся самолетов. Видимых до 7 штук в каждой. По параллельным полосам в это время самолеты взлетают. А есть еще группа полос, перпендикулярная всем описаным. Если ветер меняется - садятся на них.

    Каких только стран не прилетает и авиакомпаний! В годы злочынной панды даже Аеросвіт прилетал, прямой из Киева. Как вы догадались, это уже история...
  • Порошок

    було б за що літати, з зарплатою в 300 доларів 100 доларів комуналка і 200 на туалет і одяг ледве вистачає

    Olvol reply Порошок

    Не знаю, мені вистачає 3 тис.грн. на рік на одяг. Берегти треба .

    Алекс reply Порошок

    вот всегда найдется тот кто ничего не делает только "воняет", будет критиковать все и всех. Запомните все делается постепенно и зарплаты поднимутся и все будет хорошо. И так когда страна в состоянии войны, золотовалютные резервы растут, ВВП растет, зарплаты и пенсии потихоньку растут, посмотрите, что за окном творится, как минимум в Виннице дороги делают, остановки делают, мост ремонтируют и т.д. сколько новых предприятий уже открылось и планируется открыть в этом и следующем году, все восстанавливается.

    Anonymous reply Алекс

    Вам батенька к оккулисту нужно СРОЧНО, а то вы ослепли от "покращень" порошка и гройши.

    Порошок reply Алекс

    Денег нет но вы держитесь. Зарплату подняли, но все равно меньше чем до девальвации. Война-бизнес. Золотовалютные резервы выросли за счет американских кредитов. ВВП рисуют как могут, сегодня его посчитают так, а завтра эдак и будет рост в 100500, пенсии ростут просто бешенными темпами. За окном разруха, все рушится, дома разваливаются, тротуары в ямах, бордюри рассыпались, дороги в волнах, мост ремонтирует 10 человек без техники, все тупо в ручную два совдеповских крана и два китайских дизель-генератора. А что там открылось и какая там зарплата? наверное тоже растет

    Алекс reply Порошок

    вот опять, главное ДЕЛАЮТ, а по поводу кредитов то хоть бы на сайт минфина зашли посмотри какой долг был при яныке и какой сейчас и на сколько вырос золотовалютный запас и пенсионный фонд
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up