Знайшли Михайла Зубчука та дві смертельні ДТП: важливе за 22 квітня на 20minut.ua

Знайшли Михайла Зубчука та дві смертельні ДТП: важливе за 22 квітня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 22 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Смертельна аварія біля Писарівки. Допоможіть встановити особу загиблого

Аварія сталася близько 22.00 21 квітня поблизу села Писарівка, що у Вінницькому районі. Про ДТП розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— За попередньою інформацією, 32-річний житель смт Стрижавка, керуючи автомобілем Fiat, допустив наїзд на пішохода, який у невстановленому місці раптово вийшов на дорогу. Від отриманих ушкоджень чоловік помер на місці події, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Знайшли Михайла Зубчука. Його тіло дістали з озера на Тяжилові

Близько 17 години сьогодні, 22 квітня, на Тяжилові водолази з водойми дістали тіло чоловіка. Його одразу упізнали. Це 24-річний Михайло Зубчук, який зник більше тижня тому. Наразі на місці події працюють фахівці. У відділі комунікацій поліції Вінницької області нам підтвердили цю інформацію.

— За попередніми даними, ознак насильницької смерті на тілі немає, — відповіли 20minut.ua у поліції та додали, що зарано робити висновки. Слід чекати судово-медичної експертизи. Деталі з'ясовуються та будуть оприлюднені згодом.

Коло на Коріатовичів не працює, як треба. Можуть повернути світлофори

«Агенція просторового розвитку» дала проміжні результати експерименту кола перед Староміським мостом  Замість очікуваного збільшення на 30%, пропускна здатність перехрестя зменшилася на 3-5% в години-пік, у порівнянні зі світлофорним регулюванням. Чому не досягли позитивного результату і що будуть далі робити? Ще в матеріалі є відео про те, якими були затори на перехресті за світлофорів та під час дії кільцевої розв’язки.

Коло на Коріатовичів не працює, як треба. Можуть повернути світлофори

У Жмеринці під колесами потягу загинула бабуся. Перші деталі інциденту

Аварія сталася близько 15.00 вчора, 21 квітня, у Жмеринці. Під колесами потягу загинула 83-річна місцева мешканка. За фактом загибелі пенсіонерки поліція розпочала кримінальне провадження.

У Жмеринці під колесами потягу загинула бабуся. Перші деталі інциденту

Скільки коштує постригтися-побритися у барбершопах Вінниці? Ми перевірили

У барбершопі не стрижуть просто «під трієчку». Тут можна зробити укладку бороди, поголитися небезпечною бритвою, зафарбувати сивину чи видалити зайве волосся воском.    Журналісти «20 хвилин» дізналися, скільки коштує зачіска та догляд у вінницьких барберів та яку історію мають заклади створення чоловічої краси та іміджу.

Скільки коштує постригтися-побритися у барбершопах Вінниці? Ми перевірили

 

Читайте також:

Пожежі по усій країні. Чому не можна спалювати суху траву та очерет

Служитимуть довше. У Вінниці встановлюють нові вуличні світильники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up